Ugens bedste sneaker-nyheder – Super Bowl, sjove detaljer og neonfarver

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

BAPE og Adidas er Super Bowl-klar

For små 15.000 kroner kan du være mere Super Bowl-klar end nogensinde før, hvis du altså lige er blandt dem, der vinder Nakeds ‘First Come First Serve’-lodtrækning. Butikken sætter nemlig hele BAPE x Adidas-samarbejdet til salg i næste uge. Det japanske streetwear-brand har hjelm, bold og cleats til tights og et par UltraBoosts til i deres velkendte camouflage-print og lidt ekstra guldlir.


Nakeds raffle kører frem til tirsdag klokken ti, og vinder får direkte besked i løbet af torsdagen. Super Bowl spilles natten til mandag dansk tid.


React Element 87 i nye farver

Nye colorways er sjældent det mest spændende i verden, når man kommer ud over de første to-tre drops, men lige med Nikes sko (som er den, vi var mest begejstrede for sidste år) så er det svært at blive træt – især fordi de forrige colorways er blevet hurtigt udsolgte (måske lige på nær den seneste). Lige meget hvad så lander denne isblå version den 15. februar, hvor den forventes at koste 1.300 kroner som sine forgængere. Det er ikke den stærkeste colorway, men vi er stadig glade for silhuetten.


Nu lander Air Max 720

Ja, lander virker som det rigtige ord, for det er noget rumskib-agtigt over den seneste tilføjelse til Nikes Air Max-familie, 720’eren med den gigantiske luftpude. Vi har jo skrevet om modellen nogle gange, men på fredag kommer den i salg for første gang, når de to første colorways under navnet ‘Northern Lights’ lander. Nike sælger den for 1.550 kroner.


Samtidig er der i denne uge landet billeder af en hi-top-version af modellen, som også introducerer lynlås og hælstrop på den generelt mere pimpede silhuet også 720 Air som logobranding. Informationen om skoen er dog stadig sparsom.


Pharrell fejrer kinesisk nytår

Adidas og Nike har allerede teaset kommende versioneringer af modeller, som tager udgangspunkt i det forestående kinesiske nytår. Nu melder Pharrell Williams sig også på banen – selvfølgelig.


Manden, der sammen med Adidas allerede har været på tynd is med sneakers, som gik på kulturel strandhuks i Indien, har lavet nye colorways af Crazy BYW og SolarHu Glide. De tager primært udgangspunkt i det kinesiske flags røde farve. Naked sætter begge til salg, når klokken slår lørdag i nat.


Nike sigter efter månen

NASA er snart (hvis ikke allerede) en af de mest eftertragtede samarbejdspartnere i streetwear-land. Måske er det bare fascinationen af rummet, der gør det. Det er i hvert fald noget af det, som tiltrak basketball-spilleren Paul George, der er klar med sin PG3 i samarbejde med NASA. Det har primært resulteret i sølvdetaljer, mens nummeret 93552 er postkoden til den by i Californien, hvor George voksede op. Citatet, der er trykt på hælen, sætter dog trumf på: »Don’t tell me the sky’s the limit when there are footprints on the moon«. Nike sætter skoen til salg for 1.000 kroner lørdag klokken 9, og den skulle være en del af en større kollektion.


Nike klar med mere Zoom Vomero 5

Vi har set det mange gange tidligere: En model introduceres igennem et profileret samarbejde, hvorefter en bredere release følger. Det gør sig også gældende med Nikes Zoom Vomero 5 SP, som A-Cold-Wall gav deres bud på i novembers. Nu lander modellen, der oprindeligt stammer fra 2010, i en version, hvor Samuel Ross’ skulpturelle hælboks er fjernet. Naked sætter både en sort og en hvid colorway til salg for 1.200 kroner på fredag den 1. februar.


Vetements fortsætter sit Reebok-parløb

Det kan godt være, at meget af Demna Gvasalia-hypen er flyttet over til Balenciaga, men designeren har under alle omstændigheder været med til at skubbe sneaker-moden imod både de kraftige såler og trail-tendenserne. Og det er sidstnævnte, at han holder lidt liv i her, selv om Reebok-silhuetten også bare er en løbesko, som vi kender dem fra slut-90’erne og 00’erne.


Som med mange af trail-modellerne er der skruet godt op for farverne. Skoene blev vist på catwalken som en del af Vetements AW19-kollektion, som først kommer i salg i sensommeren.


Japanere går dobbelt op på Nike

Dekonstruktion har fyldt meget i både sneaker- og tøjmoden de seneste sæsoner, og her er det japanske Sacai, der har snittet i og flyttet på detaljerne for at skabe deres egne særlige bud på sammensatte Nike-sko.


Med to som en rød tråd har de netop skabt to hybridsilhuetter, en der mixer LDV og Waffle Daybreak, og en der blander Blazer og Dunk High. På begge modeller er der flere dobbeltdetaljer som to Swoosh’er, to pløser, to mellemsåler og så videre. Skoene blev vist som en del af Sacais AW19-kollektion, så de forventes først at blive sat til salg i sensommeren.


Knæhøje Louis Vuitton

Langskaftede støvler fylder stadig meget i modebilledet (og på Kim Kardashians Instagram), men hvis du sværger til sneakers, så kan du også være med ombord. Det har vi tidligere set eksempler på, og mens vi venter på ARKK og Lærke Andersens bud på looket, så har Louis Vuitton lige sluppet deres Archlight-model med et langt skaft i et strækbart lammeskind. Den skulle koste kække 17.000 kroner, men hvis du er interesseret, skal du åbenbart ringe til den danske butik og forhøre dig, står der i webshoppen.


Isnende flot Air Max

Ja, vi var nødt til at tage denne med, da vi så den. Bare fordi den er flot og spændende. Det er selvfølgelig bare endnu en colorway af Air Max 95, men den er smuk, samtidig med at den inkorporere den gennemsigtighed, som også har bevæget sig ind i sneaker-moden. Her både med noget mesh, der giver kig til snøresystemet, og det gennemsigtige plastikpanel på overdelens nederste del. Det er med til at skabe flere lag og teksturer på en ellers enkel og isnende blå colorway. Den skulle komme i salg i løbet af de næste par uger.


Nike med neondetaljer

Vi slutter også med noget, som blot er en ny colorway. Her er det Air Force 1, der har fået nogle af tidens neondetaljer. Swoosh’en popper nærmest ud af overdelen med det changerende finish, mens sålen bare er skriggul. Sjove detaljer på den ellers hvide model, som giver kant, uden at det kammer over. Titolo har den for 975 kroner.

Læs også: Behøver vi stadigvæk at snakke om modetendenser i 2019?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af