Kim Kardashian og Fashion Nova er måske blevet fanget med fingrene i kagedåsen

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kim Kardashian i en vintage-Mugler-kjole på vej til Hollywood Beauty Awards

Det er ikke første gang, at Kim Kardashian er gået i flæsket på fast fashion-kædernes ublu kopidesign, men denne gang tyder noget på, at hendes beskyldninger ikke er skabt af ren forargelse. Måske er der faktisk tale om en next level-marketingkampagne.

Det mener modevagthundene hos Diet Prada i hvert fald. For selvom Kardashians seneste beskyldninger landede, da Fashion Nova postede et billede af en kjole, som var næsten identisk med den vintage-Mugler-kjole, hun selv havde båret bare timer forinden, så har Diet Prada gjort deres detektivarbejde grundigt.

Diet Prada har tidligere været mistænkelig over for Kardashians fast fashion-beskyldninger, og måske var det derfor, de denne gang undersøgte sagen nærmere. Efter at Kim Kardashian blandt andet skrev: »Det er frygteligt at se de her modefirmaer stjæle designs, der har taget blod, sved og tårer fra ægte designere, som har lagt alt i deres egne originale ideer«.

Som Diet Prada skriver, så delte modellen i Fashion Novas version af Kardashians Mugler-kjole dog billeder fra hendes shoot med fast fashion-mærket, fire dage før Kardashian overhovedet bar kjolen offentligt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Diet Prada ™ (@diet_prada) den

Selvom Diet Prada ikke er i tvivl, så er det selvfølgelig muligt, at en stylist, makeupartist eller en anden af Kardashians mange ansatte kunne have delt et billede på et socialt medie, som Fashion Nova har set, men det fremstår alligevel noget mistænkeligt. Fashion Nova-kjolen er dog ikke til salg endnu, men kan forudbestilles, da det trods alt ikke har fået den produceret allerede udover sample-versionen.

»Syede Fashion Nova lige den kjole i løbet af aftenen i deres Los Angeles-studie, efter at de så Kim i den, eller deler hun sine vintagefund med store tøjkæder, før hun går i dem for at skabe et kalkuleret, timet release?«, spørger Diet Prada.

Kim Kardashian siger selvfølgelig, at det ikke har noget på sig, og at der bare er tale om medier, som forsøger at få nye læsere.

»Jeg har intet forhold til disse sites. Jeg leaker ikke mine outfits til nogen, og jeg støtter ikke, hvad disse firmaer laver«, slår hun fast.

Det ringer selvfølgelig en anelse hult, da Kardashian/Jenner-klanen om nogen er blevet beskyldt for at stjæle designs fra andre. Samtidig har vi før set Kim Kardashian og Kanye være nyskabende i deres måde at markedsføre en Yeezy-kollektion via de sociale medier.

Læs også: Cardi B’s Fashion Nova-samarbejde er lige det, verden ikke har brug for

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af