Arkk åbner ny butik i København – fortsætter sin ekspansion

Arkk åbner ny butik i København – fortsætter sin ekspansion
Arkks Asymtrix-model

Arkk er i flyvende udvikling, som vi også snakkede med sneaker-brandets kreative chef, Kasper Høj Rasmussen, om tidligere i år, og nu tager mærket næste skridt på rejsen, når de på torsdag åbner sin anden butik i København.

For halvandet år siden åbnede Arkk en lille butik i Elmegade, men nu får de fem gange så meget plads, når de rykker ind på Strøget i Østergade 7-9, tæt på Kongens Nytorv.

»Debatten, om hvor kundens opmærksomhed skal fanges henne, har aldrig været større. I stedet for at tabe sig selv i den diskurs holder vi snuden i sporet og intensiverer, hvad vi er bedst til: Mennesker, oplevelser og nyhedsværdi. Det, sammenholdt med at vi har en strategisk ambition om at kunne komme endnu tættere på slutforbrugeren med vores historiefortælling og univers, kunne en sneaker pop-up shop i det mondæne København ikke være en mere oplagt anledning til at manifestere«, siger administrerende direktør Thomas Refdahl ifølge en pressemeddelelse.

Butikken kommer blandt andet til at indholde en mulighed for at kunne designe ens egne sneakers udfra eksisterende Arkk-modeller med brug af forskellige materialer, farver og snørebånd.

Butikken holder åbent alle ugens dage, og der er altså tale om en popup-butik, som ifølge Arkk vil ligge på adressen indtil efteråret, hvorefter brandet flytter til en anden adresse i Indre By.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – fokus på Air Max, 3D-såler og Asics-flammer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af