Bliv klar til ‘Stranger Things’ med H&M – laver 80‘er-inspireret merchandise

Bliv klar til ‘Stranger Things’ med H&M – laver 80‘er-inspireret merchandise

Som traileren for den tredje sæson af ‘Stranger Things’ afslørede tidligere på året, så skruer Netflix-serien (om muligt) op for 80’er-referencerne, blandt andet omkring Hawkins Community Pool, hvor vi ser badboy’en Billy Hargrove (spillet af Dacre Montgomery) på arbejde. Montgomery er også model for H&M’s kampagne.

Og hvis du ikke kan vente til den 4. juli, hvor den ny sæson lander, så har H&M sørget for, at du kan forvandle en hvilken som sommerdag til Hawkins anno 80’erne. Tøjgiganten har nemlig netop annonceret en større kollektion, som bliver sat til salg den 23. maj.

Den inkluderer blandt andet den røde badedragt (hvem sagde ‘Baywatch’?), som også ses i traileren. Derudover byder H&M og Netflix-samarbejdet på grafiske t-shirts, tanktops, shorts, playsuits, badetøj og en samling af pool-accessories som solbriller, håndklæder og badetøfler med showlogoet.

Kollektionen bliver sat til salg i udvalgte butikker, som endnu ikke er specificeret.

Læs også: Forrygende trailer med surprisemonster og snarlig premieredato afsløret til ‘Stranger Things’ sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af