H.E.R. og Kendall Jenner hjalp H&M med at annoncere årets store samarbejde i Cannes

H.E.R. og Kendall Jenner hjalp H&M med at annoncere årets store samarbejde i Cannes
H.E.R., Kendall Jenner og Giambattista Valli i Cannes (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

H&M’s næste designersamarbejde bliver med den italienske haute couture-designer Giambattista Valli. Det blev afsløret til amfAR-gallaen i Cannes torsdag aften, hvor blandt andre Kendall Jenner og H.E.R. var iklædt nogle af samarbejdets vilde kjoler på den røde løber.

Som noget nyt sætter H&M nemlig allerede en mindre pre-kollektion til salg på lørdag den 25. november i udvalgte butikker. Herhjemme må man dog nøjes med at shoppe i webshoppen. Den fulde Giambattista Valli x H&M-kollektion sættes til salg den 7. november.

»Jeg er spændt på det her samarbejde: H&M giver mig mulighed for nå et bredere publikum med min vision for stil og hyldest til skønhed. Mit mål er at dele min kærlighed til skønhed og være en del af alles ‘happy moments’, at være med til at skabe kærlighedshistorier i hele verden«, siger Valli ifølge en pressemeddelelse.

H.E.R. (Foto: Andreas Rentz/amfAR/Getty Images)

Hvis du ikke har hørt om den Paris-baserede designer før, så skyldes det nok, at han primært er kendt for sine haute couture-kreationer, som dog har siddet på nogle af tidens største stjerner som Rihanna, Ariana Grande og Emma Stone. Og hvis du tænker, at det er mærkværdigt match at hive en haute couture-designer ind i fast fashion, så har Valli et svar til dig.

Kendall Jenner. (Foto: Andreas Rentz/amfAR/Getty Images)

»Jeg blev uventet kontaktet af H&M og reagerede med det samme med entusiame. Min verden og H&M burde være modsætninger, men det er en misforståelse. I sin kerne handler mit arbejde om en særlig type kvinde, der ikke er defineret af alder eller status, og nu altså også en særlig type mand. H&M tillader mig at nå dem globalt, hvilket er fantastisk«, siger Valli, der altså skal prøve kræfter med herretøj for første gang.

Ross Lynch. (Foto: Andreas Rentz/amfAR/Getty Images)

»Normalt er det kvinder, der adopterer styles fra en maskulin garderobe, så jeg tænkte, at mine mænd bare kunne vælge ting fra en kvindes garderobe. Dyre- og blomsterprints og pailletterne og gennemsigtigheden er ens. Faktisk kan styles fra herrekollektionen nemt bæres af kvinder. Det opfordrer jeg kunderne til at gøre, fordi alt er ment til at kunne byttes og deles«, uddyber han.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) den

De første styles er dog centreret omkring de eventyrlige kjoler i tyl, som han blandt andet er kendt for, og vi ved endnu ikke, hvad prisniveauet bliver, når de bliver sat til salg på lørdag. (UPDATE: Fashionista har hele pre-kollektionen, inklusiv priser. Kjolerne ligger mellem 2.000 og 4.500 kroner og udfordrer altså H&M’s normale prisniveau.) 

Chris Lee. (Foto: Andreas Rentz/amfAR/Getty Images)

Valli har igennem sin karriere arbejdet for blandt andre Fendi og Emanuel Ungaro, før han startede sin eget modehus og lancerede sin første kollektion i Paris i 2005. Hans univers omfatter nu tøj, haute couture og accessories.

Læs også: Bliv klar til ‘Stranger Things’ med H&M – laver 80‘er-inspireret merchandise

Bianca Brandolini. (Foto: Andreas Rentz/amfAR/Getty Images)
Chiara Ferragni. (Foto: Andreas Rentz/amfAR/Getty Images)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af