Nike afslører ‘Stranger Things’-samarbejde – følger i hælene på H&M’s kollektion

Nike afslører ‘Stranger Things’-samarbejde – følger i hælene på H&M’s kollektion

Vi så, hvordan brands stod i kø for at få lidt af ‘Game of Thrones’-stjernestøv drysset ud over sine produkter med diverse mere eller mindre søgt samarbejder. Nu er det så Netflix’ tur til at udnytte den popularitet, som ‘Stranger Things’ stadig har her få uger før premieren på sæson 3.

Først så vi H&M spole tiden tilbage til 80’erne, og nu er det Nikes tur til at hoppe i tidsmaskinen. I går afslørede sportsgiganten nemlig sit samarbejde med tv-serien, der kommer til at inkludere både tøj og sneakers.

Kollektionen inkluderer selvfølgelig tre af Nikes modeller, der netop dominerede i 1985, som danner rammen om tredje sæson af ‘Stranger Things’, nemlig Cortez, Blazer og Tailwind. Først lander tre colorways, der tager inspiration fra Hawkins High Schools skolefarver grøn og orange. De tre versioner lander den 27. juni sammen med en mindre tøjkollektion.

Den 1. juli, få dage før USA’s uafhængighedsdag hvor tv-serien vender tilbage, lander de tre sneaker-modeller så i colorways, der passende inkorporerer rød, hvid og blå fra det amerikanske flag.

Alt tyder på, at hele kollektionen også kommer i salg herhjemme.

Læs også: Bliv klar til ‘Stranger Things’ med H&M – laver 80‘er-inspireret merchandise

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af