Soulland og Henrik Vibskov vender tilbage på showkalenderen til Copenhagen Fashion Week

Soulland og Henrik Vibskov vender tilbage på showkalenderen til Copenhagen Fashion Week
Henrik Vibskov (Foto: Christian Larsen)

Når et udvalg af de førende danske modemærker skal fremvise deres SS20-kollektioner under modeugen i København den 6.-8. august, bliver det igen med Soulland og Henrik Vibskov i lineuppet. Efter flere års fravær vælger de nu begge at afholde show under Copenhagen Fashion Week.

»Det har føltes lidt mærkeligt at deltage i Copenhagen Fashion Week fra sidelinjen uden selv at afholde show«, siger Vibskov ifølge modeugen. »Jeg ser frem til at være tilbage i kalenderen«.

Vibskov-showet kommer til at ligge som det sidste om onsdagen klokken 19, og man kan håbe, at designeren holder et åbent show, så han kan skabe den folkefest-stemning, som hans show tidligere blandt andet har udmærket sig ved. Vibskov afholder stadig show i Paris, hvilket allerede foregår på torsdag under herremodeugen i den franske hovedstad.

Soulland vender tilbage efter at have prøvet kræfter med både Milano og London, mens Freya Dalsjø også gør et kærkomment showcomeback til august.

Derudover er stærke brands som Ganni, Muf10, Saks Potts, Cecilie Bahnsen og Stine Goya på kalenderen igen, ligesom de nyere kræfter bag Mfpen, Blanche og Helmstedt er blandt de tre fyldte dage.

Du kan se hele programmet HER.

Læs også: Street style: Soulland og Den Grønne Studenterbevægelse satte fokus på klimaet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af