Nicki Minaj teaser muligt Fendi-samarbejde: »Alt jeg vil sige er, at drømme bliver til virkelighed«

Nicki Minaj teaser muligt Fendi-samarbejde: »Alt jeg vil sige er, at drømme bliver til virkelighed«
Nicki Minaj.

Nicki Minaj har aldrig lagt skjul på hendes begejstring for Fendi. På hendes ’Chun Li’-track kaster hun eksempelvis kærlighed på det italienske modehus, ligesom hun ved adskillige lejligheder har rocket Fendi-designs – hovedsagligt dem med det karakteristiske FF monogram.

Nu har Minaj brugt Instagram til at tease for det, der ligner et kommende designsamarbejde mellem de to parter. I opslaget, som du kan se nedenfor, er Minaj (i bedste Nicki Minaj-stil) iklædt en cropped bomberjakke i pink med et pelslignende Fendi-monogram og matchende baseballcap og shorts.

Det hele er akkompagneret af denne caption: »Alt jeg vil sige er, at drømme bliver til virkelighed«, og hashtagget #comingsoon.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Barbie (@nickiminaj) den

WWD har siden opslaget forsøgt at få en kommentar fra Fendi, men modehuset har endnu ikke ønsket at kommentere på samarbejdet. Ikke desto mindre kvitterede Silvia Venturini Fendi, modehusets kreative direktør, og Fendi med adskillige hjerter i kommentarfeltet på Nicki Minajs opslag på Instagram.

Og det virker på mange måder sandsynligt, at vi meget snart ser resultatet af et samarbejde mellem de to parter. For allerede i foråret gav Nicki Minaj det første hint på Instagram om et potentielt collab, da hun besøgte luksushusets hovedkontor i Rom.

Læs også: Grimes er den idelle frontfigur for Adidas og Stella McCartneys mest bæredygtige kollektion til dato 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Barbie (@nickiminaj) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af