Opsamling: Copenhagen Fashion Weeks fire sidste shows var det bedste vi så torsdag

Stine Goya, Ganni, Saks Potts og Rotate viste på hver deres måde, at et godt modeshow ofte er festligt.
Opsamling: Copenhagen Fashion Weeks fire sidste shows var det bedste vi så torsdag
Jeanette Madsen og Thora Valdimars var glade efter deres Rotate-show. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
Stine Goya SS20.

Stine Goyas farver

Selvom en gymnastiksal på Refshaleøen ikke var det mest festlige, så startede Stine Goya netop en fest af en afslutning på SS20-versionen af Copenhagen Fashion Week, da hun inviterede til et ballroom-inspireret show. Hun havde allieret sig med flere rigtige dansere, der satte ekstra kulør på Goyas i forvejen farverige catwalk.

For det er farverne og de mange prints, der er hendes metier, og i en næsten Gucci-agtig maksimalisme var der også flere overlagte print-clash, som her hvor kjolen, strømpebukserne, skoene og tasken alle råber på opmærksomhed. Og det lykkedes især i Goyas fest, hvor fokus netop var på forskellighed og rummelighed.

Ganni SS20

Gannis stilsikkerhed

Modefesten fortsatte hos Ganni med Mø og regndans (læs vores showanmeldelse HER), og selvom Ditte Reffstrup fejrede sit tiår med brandet, der har tegnet danske kvindemode i udlandet de seneste år, ved at gå tilbage til klassiske virkemidler som mønstermix og skarpe farver, så stak dette nedtonede jakkesæt ud med sine detaljer.

Den elastiske lukning i taljen gav ekstra femininitet, mens den farvede, udvendige lomme på det ene bukseben brød skarpheden og sendte tankerne mod cargopants. Business på en mere afslappet og overskudsagtige måde.

Saks Potts SS20 (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Saks Potts’ overskud

Som altid kastede Cathrine Saks og Barbara Potts sig ud i en alsidig kollektion (læs vores showanmeldelse HER), hvor fællesnævneren mest er duoens sans for, hvad kvinder vil have – også selvom de måske ikke vidste det endnu.

Det er dette fulde lædersæt blot ét eksempel på. Med præget logo og hjerteknapper er der både styr på detaljerne og den der næsten over-the-top-attitude, som en hver kvinde må føle, når hun iklæder sig brandets tøj.

Rotate Birger Christensen SS20 (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Rotates festtøj

Modefesten (og selve modeugen) sluttede i et farverigt cirkustelt på Refshaleøen, hvor Rotate Birger Christensen satte deres festkjoler ind i de helt rigtige rammer. Duoen bag mærket, Jeanette Madsen og Thora Valdimars, viste igen, at de har et godt greb om kjolerne, hvor vi især var vilde med dette bud på en menneskelig diskokugle, der synes som lavet til lejligheden.

Rotate-logokæden om livet og frynserne var sjove tilføjelser til deres stramme univers.

Læs også: Showanmeldelse: Regndans og magtdemonstration da Ganni holdt modefest til Copenhagen Fashion Week

Tjek hele vores dækning af modeugen HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af