Rød løber fra MTV VMA: Country-outfits, blazere og Lizzo og Rosalías vinder-looks

Vi samler op på de bedste looks fra den røde løber ved nattens VMA-show.
Rød løber fra MTV VMA: Country-outfits, blazere og Lizzo og Rosalías vinder-looks
Lizzo på den røde løber ved MTV Video Music Awards i nat. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

The Cowboys

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Billy Ray Cyrus
Country-looket er alle vegne i øjeblikket – og det skyldes blandt andet denne mand. Eller Cyrus er i hvert fald OG i den nye country-‘bølge’, der skyllet ind over os takket være Lil Nas X. Så det er også passende, at Cyrus var ret OG i sin stiltilgang, selvom hatten næsten mere ligner noget fra den franske riviera end en texansk ranch. Læderskjorten er helt klar vinderen i dette look.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Lil Nas X
Og så er der selvfølgelig fornyeren. For ikke nok med, at han har skubbet til grænserne for, hvad country kan – og må – være, Lil Nas X har også opdateret det klassiske cowboy-look. Tidligere har han blandet læder med bar hud, men i nat gik han glam møder Prince, mens han lod de sølvgrå cowboystøvler holde countryånden i live.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Diplo
Og så er der poseren, hvis man skal være lidt hård. Diplo har efterhånden gjort karriere på at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det gælder også Lil Nas X og countrylyden – og ja, -looket. Diplo var igen den, der gik all-in på looket i denne speciallavede mondering, hvor broderingsarbejdet løb med opmærksomheden.

Blazerne (og jakkesættene)

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Taylor Swift
Mens det mest er mændene, der kører countrytema, så har kvinderne taget blazerne til sig. Især looket med en stor blazer som hovedelement er stadig en favorit. Det gav Taylor Swift sit bud på, og det inkorporerede selvfølgelig hende mere positive og farveglade tilgang til livet fra det nye album, ‘Lover’. Ellers var det meget klassisk med de lårlange strømpestilletter.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Megan Thee Stallion
Rapperen gik lidt hårdere til værks i hendes bud på looket, hvor læder og nitter var temaet i ren Balmain-stil. Et sjovt billede på hvor meget det samme snit kan ændre udtryk med forskellige materialevalg og detaljer.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Jamila Mustafa
I hænderne på tv-værten blev den oversize blazer både farverig og legesyg, og hun var den af de tre (Swift og Stallion), der slap bedst fra looket – også fordi den lidt asymmetriske kant var et friskt take på outfittet, ligesom diamantkæderne på ærmerne var det.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Bishop Briggs
Så er vi mere over i det fulde jakkesæt, og igen et eksempel på, hvor forskelligt et udtryk, man kan skabe med nogle få ændringer. Hvor et jakkesæt traditionelt set er lidt business-agtigt, så er den engelske musikers look næsten punket med selerne hængende nede, tatoveringerne og karseklippet. Samtidig har hun intet under den løse velourblazer, og det er netop de blandede signaler, der gør hendes outfit ekstra interessant.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Pepa fra Salt-N-Pepa
Først og fremmest, what det er længe siden, vi har set Pepa, og det er mest af alt bare optur at se hende kaste sig ud i blazer-looket, som hun i den grad rocker. Leopardprintet og blondestrømperne er lige på grænsen, men hun bærer det godt.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Queen Latifah
Her er det detaljerne, vi er ude i, for Queen Latifahs jakkesæt er egentlig ret enkelt og hælder mod førnævnte business-associationer. Til gengæld er frynserne på buksebenene en virkelig sjov detalje, og så tager hun looket hjem med nogle vilde guldsmykker.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

J Balvin
Mænd i jakkesæt er svære at blive imponerede over, men heldigvis har vi designere som Virgil Abloh, der har taget noget af gadens coolness med ind i den klassiske herregarderobe. Her kommer det Balvin til gode, og han bære det firkantede sæt godt – selvfølgelig også med Off-Whites bud på tidens mange trail-sneakers. Vi kunne godt undvære minibrillerne, men hey…

De andre gode

(Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

Sara Bivens
Adidas på den røde løber? Ja, det tror vi, det er, selvom vi ikke helt har styr på, hvilket collab der er tale om. Men det fungerer og har selvfølgelig mere kimono-vibes end sport, men med en bh og Major Lazer-danserens orange hår var det en af aftenens stærkeste looks.

(Foto: Astrid Stawiarz/Getty Images)

Zara Larsson
Svenskeren stak lidt ud på nattens røde løber. Let’s face it, VMA er ikke lige så meget til de klassiske eventyrkjoler, som Hollywood ofte kaster sig ud i. Larsson var dog ligeglad og ville tydeligvis have sit prinsesse-moment – og det fik hun. Med flæser, slæb og en lille sløjfe i livet var alt, som det skulle være.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Halsey
Hun er efterhånden kendt for at prøve lidt af hvert. I går lykkedes hun med en blanding af noget prinsesseagtigt og uskyldigt med noget hårhed fra læderet – og så var hendes farvede skilning en fin og anderledes LGBTQ+-hilsen.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Bella Hadid
Modellen havde også sneget sig med på gæstelisten i nat, og der var noget næsten ‘Det femte element’sk over hendes enkle outfit, hvor nogle stropper holde tube-toppen og -kjolen sammen. Enkelt og effektivt.

Og de bedste…

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Rosalía
Den spanske stjerne kan ikke gøre meget forkert for tiden. Og efter hendes Saks Potts-pels på Roskilde Festival holdt hun liv i diva-looket med dette outfit, der med de lange velourhandsker og store diamantøreringe var som taget ud af en gammel Hollywood-film.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Lizzo
En anden af de bedste live-oplevelser fra årets Roskilde Festival var også diva – men på sin egen måde. Her var der noget mere over-the-top og et glimt i øjet på spil. Om hun referede ball-kulturens sex siren-kategori eller hentydede til sin stemme er underordnet, Lizzo ejede den røde løber i nat.

Læs alt om nattens MTV VMA-show HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af