SPOT09: En køretur tilbage til 70’erne i The Blue Van

Da jeg ankom til The Blue Van (TBV) koncerten var stemningen høj. Det første nummer var lige gået i gang og det var som at man pludselig var 30 år tilbage i tiden. Med vintage-trommer, hammond-orgel, jakkesæt og halvlangt fedtet hår, var der for alvor lagt op til fest på Ridehusets lille scene. Det var god gammeldags pigtrådsrock fra dengang mor var dreng og bøsser var noget man skød med!
Selvom musikken langt fra er original var det dejligt at høre et nummer som “The Remains of Sir Mason” og se de 4 tossede gutter spytte øl på hinanden og fyre den af i bedste Rolling Stones stil.
Imellem hvert nummer sparkede bassisten til trommeslagerens bækner og skreg som en stukket gris hvilket endte med at smitte af på publikum. Vildt griner!
Det er utroligt imponerende at et band med en gennemsnits alder på 21 år kan levere en lyd og et show af en sådan kaliber. Det skal ikke forstås som at jeg betvivler TBV’s musikalske talenter, for de mestrer deres individuelle instrumenter med en sjæl jeg ikke har oplevet i dansk musik længe.
Det var bare opfriskende at se et band der kan levere varen 110% inden for en stil der stort set kun er forbeholdt kopibands. Havde jeg ikke skulle køre bil hjem til Odense bagefter, havde jeg nok sprunget med på “vognen” og kvalt en flaske whiskey og skreget mig hæs i bedste Mick Jagger eller Ray Davies stil. Jeg var i hvert fald solgt på stedet og vil klart anbefale folk at tage en tur i den blå van hvis lejligheden byder sig.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af