Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur

For et lille års tid siden blev Jacob Faurholt i anmeldelsen af hans cd ‘Quietness’ sendt hjem i øver’n af Nicolai Bølstad. På hans nyeste udspil, der er udgivet sammen med bandet ‘Sweetie Pie Wilbur’, lyder det vitterligt som om der er blevet er blevet tilbragt mange timer i øvelokalet siden.

Stilen er nogenlunde den samme som på ‘Quietness’ og EPen ‘Black Buildings’, dvs. en blanding mellem singer/songwriter og sad- og slo-core, men det hele hænger langt bedre sammen end det gjorde tidligere. Er man i tvivl om dette, kan blot lytte til nummeret ‘Pictures’, der optræder på både ‘Quietness’ og denne nye demo. Den nye version er langt mere flydende og den enerverende akustiske guitar, der gennemsyrede den gamle version, er blevet forbedret en del, og væk er de syntetiske strygere.

At Faurholt har fået musikalsk støtte af bl.a. klaver og en kvindelig vokal har hjulpet til at aflaste hans egen vokal og akustiske guitar, så disse ikke skal bære lige så meget som tidligere. For selvom han er blevet bedre, lyder det ikke som om, han er nogen hverken sang- eller guitarvirtuos. Sammen med bandet er han kommet et lille trin højere op, men der er stadig et stykke vej til toppen.

Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur. 'Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af