PowerSolo

Danske PowerSolos debut på Crunchy Frog er et skrupskørt mix af garage-rock, blues, country, punk, surf og rockabilly, der er lige så svært at beskrive i ord, som det er at formidle et billede af Salvador Dali gennem stepdansens ædle kunst. De oplagte sammenligningspunkter vil være The Jon Spencer Blues Explosion eller Beck, men PowerSolo er andet og mere end bare en dansk udgave af disse kunstnere.

Udstyret med masser af rumklang, b-filmsattitude og et legende, men også kærligt, forhold til den amerikanske musikkultur leverer trioen i løbet af albummets 36 minutter den ene rå og skæve perle efter den anden.

Med frontmand Kim Kix’s gennemført skizofrene vokal i forgrunden formår PowerSolo uden problemer og med stor autenticitet at spænde fra manisk bluespunk på ‘Mr. Suit’, over ualmindeligt funky headboppers som ‘Kat Nazer’ og ‘Fertilizer Baby’ til mere countryinfluerede numre som ‘Oak Tree Girl’ og ‘Hillbilly Child’ – det sidste med en veloplagt gæstevokal fra blueslegenden André Williams.

‘It’s Raceday and Your Pussy Is Gut!!!’ er kort sagt et
fantastisk velskrevet, stilfuldt og gennemført album fra et lettere vanvittigt band, og man må konstatere, at Crunchy Frog med PowerSolo igen har signet et band, der lugter langt væk af
international succes.

PowerSolo. ''It's Raceday ...and your Pussy is Gut!!!'. Album. Crunchy Frog.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af