Green Concorde

Det er efterhånden længe siden jeg har hørt denne genre, som Københavnske Green Concorde gør sig i, blive taget op på ny.
De fire herrer har fat i den mere “sjuskede” indierock, der rammende blev kaldt for slackerrock tilbage i 90’erne, hvor den var populær i form af bands som amerikanske Pavement og belgiske dEUS. Det var en stil, der især tiltalte unge indiedrenge med hættetrøjer og masser af dedikation for alt uafhængigt i musikverdenen.

Men tilbage til Green Concorde. Der bliver ikke budt på synderligt overraskende momenter i de tre sange på Green Concordes demo-cd. Produktionen er fint udført af Mr. Q fra Tiger Tunes på en måde, så der er beholdt masser af energi i indspilningerne. Og derfor er det også tydeligt, at Green Concorde er et af de små undergrundsorkestre, der egner sig langt bedre på et lille spillested med dedikerede og ligesindede blandt publikum.

Musikken undgår heldigvis i sidste ende at blive for indesluttet, idet Green Concorde grundlæggende lyder som et orkester med forståelse for at trykke den af.

Men med det sagt, så får man dog ikke meget foræret på et sølvfad af den noget indforståede stil, som Green Concorde dyrker. Dette skal man naturligvis blot tage som en positiv egenskab, hvis man føler sig bedst tilpas med denne musikforståelse.

Green Concorde. 'Green Concorde'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af