Juana Molina

Nu, blot et lille stykke tid efter udgivelsen af ‘Segundo’, er argentinske Juana Molina albumaktuel igen. Denne gang med den afdæmpede og stemningsmættede ‘Tres Cosas’.

På trods af sin eksotiske herkomst, er det paradosalt nok den nordiske kølighed, som Juana Molina gør til sin egen, ved at indhylle den i sit smukke, skrabede fingerspil på den spanske guitar – fundamentet på ‘Tres Cosas’. I flere passager bruges elektroniske effekter til at simulere naturens lyde, og det giver en organisk helhed, der sætter guitaren og Juana Molinas velourbløde vokal ind i en større sammenhæng.

Uden numre, der skiller sig synderligt ud, er ‘Tres Cosas’ mere en kontinuerlig strøm af stemninger. Som efterårets vedvarende og rastløse blæst, der skifter retning, men dog aldrig falder til ro. Og alt sammen undfanget hjemme hos Juana Molina, hvor hun selv har fungeret som lydtroldkvinde.

Lige fra de første toner slås an på ‘No Es Tan Cierto’, begynder det argentinske nærvær at brede sig rundt i stuen, og ‘Tres Cosas’ byder på delikate stunder, der i den kommende tid vil kunne gå hånd i hånd med den varme hyldeblomst på forbilledlig vis.

Juana Molina. 'Tres Cosas'. Album. Domino.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af