Method Man – et taknemmeligt publikum

Sidste år meldte Method Man fra til Århus Took It, da han ikke var ‘in a continental kind of mood’. Med undskyldninger af den karat er det forståeligt, at ‘Meth’ skulle stå på scenen, før hiphop-folket troede på, at de virkeligt skulle opleve Wu-Tang medlemmets første koncert på dansk grund.

Følelsen blandt publikum var, at man overværede et historisk øjeblik og det skal man jo være taknemmelig for. Og det var vi så. Den kritiske sans blev parkeret ved siden af jernhesten foran Store Vega, og publikum gik i kollektiv ekstase.

Den gode stemning var på sin vis forståelig. For ret skal være ret. Method Man var på. Han kravlede på højtalere, hang sig i jernstænger og var nærværende og energisk. Det fik bare publikum til at glemme, at en koncert vel også handler om musik. Numrene fik hugget en hæl og klippet en tå til et stort usammenhængende medley. Som rapper overbeviste Meth heller ikke, og hans hypeman fik ofte mere mikrofontid end hovedpersonen selv.

De tilfredse smil var mange blandt publikum efter koncerten, men kan det virkelig være rigtigt, at danske hiphop fans pludselig lader sig imponere så nemt, blot fordi en stjerne kommer til byen? Som en flok teenagepiger til et boyband-show? »Fedt, vi har set Method Man!«, lød det fra mange efter koncerten. Og hvad så? Meth er rapper og det skal han bevise live. Gør han ikke det, er han ikke noget. Og hvad er der så at se?

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af