Tiga

“Some say Sexor was a man”. Canadisk wunderkind og international top-dj i verdensklasse. Tiga har været en travl man i det nye årtusinde. Hypen startede i 2001 med singlen ‘Sunglasses at Night’ og siden er det kun gået fremad. Han har specialiseret sig i det sexede udtryk inden for housen, der er som skabt til clubmiljøet. Nyd det.

“Some say Sexor was a dream”. Tiga har været del af branchen i mange år, men først nu kommer han med sit første hele albumudspil. Opskriften er egentlig ligetil, men alligevel cool. Beat og bas er fundamentet på hele pladen, der bevæger sig inden for acidhousen med lækre lån fra electroen. 80’er-inspirationen er ikke til at tage fejl af, og det har jo vist, at den kan kaste hits af sig. Tiga kombinerer det hele med vokal, mestendels ham selv, og holder numrene omkring de nærmest obligatoriske fire minutter. Så giv dig hen, hitsene er på vej.

“Some say Sexor was a prince”. Albummet kombinerer med lethed det letbenede dansevenlige beat med det mere melodramatiske. Charmerende og lækkert med små clubperler. Tiga viser potentialet med numre som ‘You Gonna Want Me’ og ‘High School’, hvor kombinationen af electro, house og vokal viser sit værd. Men der er plads til forbedring. Særligt er det en skam at høre ‘Louder Than A Bomb’, der på værste vis kombinerer house og rap. Nej tak.

Sexor vil ikke skabe furore i den ganske verden, men hørt og spillet vil den blive. Tiga kan og gør det simple. Ja tak.

Tiga. 'Sexor'. Album. Different/PIAS/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af