The Concretes

Al skolearbejde stoppede med svenske The Concretes’ debutalbum. Med ét var det in at sidde bagest i klasseværelset og dagdrømme sig ud af vinduet. Det var som at blive ramt af en forelskelse på størrelse med det første kys eller at høre Everly Brothers’ ‘All I Have to Do Is Dream’ for første gang.

Deres opfølger er en glimrende videreførelse med forsangerinden Victoria Bergsmans charmerende, men småfalske stemme i front, og et orkester der myldrer klange og toner frem, som var det en myretue af gammeldaws americana smurt med svenskofile korstemmer.

Det er det bedste fra begge verdener, men overraskende nok er ‘In Colour’ faktisk indspillet i Stockholm og færdigmixet i det yderste Nebraska. Herrens veje er uransalige for det otte mand store kollektiv, der opererer i et patchwork af klokkespil, strygere og tilbagelænede guitarer. Og måske med Hans velsignende finger fremstår pladen som et dusin 45’er jukebox-singler, der kan redde ensomme hjerter. Bare hør ‘Your Call’ med The Magic Numbers’ Romeo Stodart i gæsteduet, og du bliver overbevist. Der skal nemlig ikke herske tvivl om, at The Concretes er en ønskebooking som alternativt bryllupsband.

The Concretes. 'In Colour'. Album. Licking Fingers/Playground.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af