Tremolo Beer Gut – rød røg og pikken fremme

The Tremolo Beer Gut lagde ud totalt indhyllede i røg og rødt scenelys, hvilket hjalp til at dække over, at det slet ikke rykkede for bandet i starten. Musikken var tung og slasket, og lyden var for lav og for langt fra den larmende coolness, som bandet besad i sine unge år, da de stadig indspillede plader, og guldfuglen Sune Wagner endnu ikke var fløjet mod The Raveonettes.

Et par håndfaste og sikre versioner af klassikere som ‘Diablo Mountains Sunrise’ og ‘Theme From the Beer Hunter’ fik dog stabiliseret bandet, og lokket i hvert fald de første 3-4 rækker publikummer til at cruise med på den særegne blanding af Dick Dale og Ennio Morricone, som de garvede ølmaver selv kalder for ‘old school surf & western’.

Da den første scenerøg havde lagt sig, dansede den charmerende fuldskæggede svenske bassist Per Sunding frem fra tågerne, og sammen med Yebo i vanlig bralrende og tæskende stil bag sine trommer tog han fuldstændig opmærksomheden fra guitaristerne Jengo og Nalna, der desværre ikke fik skudt deres twangede hooks særlig langt ud over scenekanten.

Under ekstranumrene kravlede røgtågerne ud over publikum, mens evigt ævlende Yebo råbte: “der skal være nok røg til at dække trommeslageren, der har pikken fremme”. Seancen gled videre ind i en lang og syret coverversion af Sonic Youth-nummeret ‘Death Valley 69’, der afsluttede en hæderlig koncert med et band, der nok har toppet.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af