Low Budget & Aaron Lacrate

Low Budget & Aaron Lacrate er to dj’s fra den berygtede Baltimore club-scene, der igennem de senere år har overtaget dansegulvene på flere clubber rundt omkring på kloden med Spank Rock som ambassadør. Det er en lyd, man simpelthen bliver afhængig af, og når uptempo breaks, hårdtpumpende trommer og synth-lyde bliver krydret med tekster, der KUN foregår under bæltestedet, sætter det gang i enhver fest.

Af de to pladevendere er Low Budget den erfarne, og du kender ham måske for parløbet med Diplo under navnet Hollertronix. Aaron Lacrate derimod er en ung designer bosiddende i New York, og han er forholdsvis ny i branchen. Det er dog ikke den store forskel, man kan høre bortset fra et par enkelte numre, hvor han ikke mixer med samme stilistiske sikkerhed som Low Budget. Første halvdel er tilrettelagt af Aaron Lacrate, der introducerer de nyere tracks, hvorimod anden halvdel, mixet af Low Budget, bringer de ældre breaks i spil.

Desuden har de begge et par eksklusive numre med optrædener fra Spank Rock og Amanda Blank, hvor specielt sidstnævnte imponerer med sit velsmurte maskingevær-flow og underholdende tekster. Hun er albummets helt store oplevelse, og man kan ikke andet krydse fingre, for vi snart får et solo-udspil at høre fra hendes side.

Mixet fungerer utroligt godt som introduktion til genren, og er du i tvivl om, hvad du skal sætter på, når vennerne kommer forbi til et par drinks, så får du svaret her: ‘Bmore Gutter Music’.

Low Budget & Aaron Lacrate. 'Bmore Gutter Music'. Album. Milkcrate Records/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af