White Magic

Lige som man tror, at opmærksomheden i den fredfyldte periode mellem jul og nytår skal vies til at komme til hægterne igen efter juleræset, banker den New York’ske folktrio, White Magic, beslutsomt på døren og byder sig til.
Omdrejningspunktet på den spændende folk-debut er Mira Bilottes allestedsnærværende stemme, der får yderligere støtte gennem ekko-effekterne, som er lagt ind flere steder. Heldigvis er der tale om veldoserede mængder, som effektivt fylder hulrummet i den spartanske musikalske indretning på debutpladen. Ikke ulig argentinske Juana Molinas forførende og svævende melankoli.

Alene den ikke helt mundrette albumtitel kan få ‘Dat Rosa Mel Apidus’ til at fremstå en kende kryptisk. Dog har White Magic besindet sig i tide og ikke spændt ben for de smukke kompositioner, der udstiller trioens overbevisende melodiske tæft, selv når der nedskaleres til det rene minimum. Skulle du rende rundt med en slet skjult skuffelse over den hvide juls udebliven, kan dette udspil således udgøre en ganske fornuftig kompensation.

White Magic. 'Dat Rosa Mel Apibus'. Album. Drag City/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af