Austin Lace

Belgiske Austin Lace debuterer med en samling sange, der stikker i flere forskellige retninger. Det er derfor ikke helt let at finde direkte referencer. For hver gang man finder en, er det alligevel ikke den helt rigtige. Her er både synth, blæsere, strygere, klokker og andre spidsfindige indslag smasket godt og grundigt ind i sangene.

Fælles for pladens 12 sange er, at de er drevet frem af en klokkeklar pop, ofte med rytmeboksens bossanova-beat godt på sned. Og når den dominerer lydbilledet, lyder de til tider som svenske The Wannadies.

Bedst fungerer ‘Say Goodbye’ – pladens eneste rigtig rockede nummer, der handler om hvor dumt det er at bo alene – og den frække ‘Wax’ med en noget tvetydig tekst og et drive, der igen er understøttet af rytmeboksen og en stram akustisk guitar.

‘Easy To Cook’ er en udmærket debut fra et band, der tydeligt ved hvad de vil og kan, men det er også en debut, der aldrig rigtig sætter sig helt fast. Det er som om, pladen er lidt for flyvsk og luftig i sin helhed. Selvom der er flere ganske gode øjeblikke i bandets selskab, og det er der virkelig, er der desværre en overhængende fare for, at man har glemt dem igen, når pladen er slut.

Austin Lace. 'Easy to Cook'. Album. 62TV/Slow Shark/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af