The Little Ones

Med det blotte øre skulle man tro, at de var franske, men The Little Ones har faktisk rødder under den californiske sommersol. Når de frankofile associationer alligevel trænger sig på, skyldes det, at kvartetten dyrker samme underspillede og fintmaskede tilgang til popmusikkens korpus som Pariser-popperne fra Phoenix, og det er resulteret i en lille, opløftende sag af en ep, som egentlig burde være udsendt midt i juli måned.

De syv sange emmer nemlig af sirlige og sitrende solstråler, som forstår at spille det nok så berømte vintersind et lyksagligt puds. Denne ikke uefne egenskab tager især den kokette indiepop-sag ‘Cha Cha Cha’ og den adrætte lukker ‘Heavy Hearts Bridge’ en stor del af æren for, men samtidig er der tillige fine øjeblikke at hente i ‘Lovers Who Uncover’, hvis stringente guitartema vækker mindelser om et mere udadvendt Interpol, og anslaget ‘Let Them Ring the Bells’, der faktisk kommer forbløffende langt med et omkvæd, som blot siger ‘åh-åh’. Så længe man bare mener det, man synger, ik’ sandt?

Decideret stor sangskrivning er ‘Sing Song EP’ som sådan ikke rundet af. The Little Ones dyrker konsekvent en enkel sangskrivning, hvor opskriften ‘vers-omkvæd-vers-omkvæd’ aldrig er ude af syne, men de formår at slippe af sted med det, fordi sangene fra ende til anden besidder en dejlig jordnær og omfavnende charme, der er pokkers svær ikke at tage til sig. Et opløftende hint om et forhåbentlig nært forestående debutalbum.

The Little Ones. 'Sing Song EP'. Ep. Astralwerks/Heavenly.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af