The Besnard Lakes

Mandlige falset-stemmer er blevet en naturlig ingrediens i den alternative rockmusik, når afsenderne er fra de nordamerikanske egne. Således også canadiske The Besnard Lakes, der på deres andet album lægger op til duet i klubben for bløde mandestemmer og drømme-smuk popmusik.

I denne klub er The Besnard Lakes en endnu alt for ukendt sekstet med et usædvanligt stort talent for overjordiske melodier og dramatiske virkemidler, som i lange og sammensatte sange skaber rum for ud-af-kroppen stemninger. I sig selv et naturligt udgangspunkt for et band, der har hentet inspiration i så forskellige navne som solskinsdrengene The Beach Boys og regnvejrsmændene Spiritualizeds mere udsvævende perioder.

The Besnard Lakes er imidlertidig også umiskendelige canadiske og legesyge, når violiner og harmonikaer blander sig i det løse sammenspil med distortion-guitarer helt i front. Og når Jace Laseks spinkle herrevokal og Olga Goreas’ fyldige kvindevokal i perlerne ‘Rides the Rails’ og ‘And You Lied to Me’ indgår i komplicerede harmonier med sans for ridslen ned ad ryggen. Altsammen er det med til at gøre ‘…Are the Dark Horse’ til endnu en canadisk alternativ popperle og en sikker aspirant til et af årets bedste album.

The Besnard Lakes. 'The Besnard Lakes Are the Dark Horse'. Album. Jagjaguwar/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af