Chris Cornell

Der banker et rockhjerte i Chris Cornell, hvad enten det var som frontmand i det tidligere Soundgarden, i Audioslave, som han netop har sagt farvel til, eller om det er som soloartist. Balladerne er nok i overtal på dette andet soloudspil, men der er stadig masser af rocktoner af den klassiske slags.

Førstesinglen ‘No Such Thing’ og ‘Poison Eye’ åbner således albummet med en mavepumper fuld af testosteron, tunge guitarriffs, stram bas og buldrende trommer. Det bløder dog hurtigt op med ‘Arms Around Your Love’, som er en flot sang om det eviggyldige tema om kvinden, der forlader sin mand for en anden. At Cornell ejer en af de bedste vokaler i branchen, er velkendt, og det kommer især til udtryk her.

Et par steder bliver balladerne for sukkersøde med akustisk guitar og blæsere, men det kan ikke ændre på, at Cornell har fat i den lange ende med sit kraftfulde udtryk. Mere overraskende er det, at pladen indeholder en coverversion af Michael Jacksons kæmpehit ‘Billie Jean’, og selvom Cornells version ligger milevidt fra originalen, fungerer det godt.

Måske er der ikke så meget nyt under solen, men Chris Cornell slår alligevel fast, at han er en af rockens store stemmer, for han leverer et album med saft, kraft og personlighed.

Chris Cornell. 'Carry On'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af