Stephan Bodzin

Herzblut (Hjerteblod) er den hyperaktive producer Stephan Bodzins nye label og med albumtitlen lægger han op til, at dette skulle være et meget personligt og følelsesladet album. Hans definition af kærlighed er dog en trancet og iørefaldende melodi, der møder en meget hård bassline, men desværre opstår der ikke sød musik i mødet.

Bodzin har sammen med sine venner og producerkolleger, Marc Romboy (Systematic) og Oliver Huntemann spyttet utallige udgivelser ud på bare to år og samtidigt udråbt deres lyd som ‘neo-trance’. Men virkeligheden er vel mere, at de laver en halvminimal, tech- og electrohouset form for technotrance – eller mindre nørdet sagt: Man kan og skal trampe hårdt i dansegulvet til det.

Man får smæk for skillingen, men desværre får fimrehårene i øregangene stort set kun smæk og intet andet. Og desværre varierer smækkene heller ikke. De to første skæringer viger dog lidt fra den traditionelle formel. Åbningsnummeret ‘Mondfahrt’ bryder såre simpelt med den hævdvundne opbygning ved fint at indflette to ophuggede beats og ‘Planet Ypsilon’ tager det videre med kompromisløs og luftig trance. Begge er lykkeligvis også befriet fra den trivielle og monotone electrohouse-melodi, som præger resten af albummet og Bodzin og Co.’s produktioner generelt.

For et år siden var han medproducent på Romboys album ‘Gemini’, der i det mindste eksperimenterede på en række numre, men her er der ikke meget andet en tramp i gulvet at hente.

Stephan Bodzin. 'Liebe ist...'. Album. Herzblut/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af