Konfus

2 6

Det kan være, at de to brødre Andreas og Rasmus Kragh med valget af navnet Konfus, bevidst har valgt at fungere som en noget forvirret duo, der ikke helt har fundet deres ståsted, men som gerne vil vise, at de kan mestre det meste.

Eksempelvis leverer Konfus en række fine numre, hvor det elektronisk skabte fundament danner en fornem base for den melankolske sangskrivning og ditto tekstunivers. Blandt de bedste numre er titelnummeret, som besidder klart hitpotentiale, specielt i det fængende og vrængende omkvæd, hvor foråret og pigerne hyldes.

Men desværre lader det til, at albummet indeholder flere fejlslagne numre, som eksempelvis det pop-overpolerede ‘Zen igen’, hvor musik og tekst vandrer ind i en neo-hippie-verden, der fremstår alt for syret og fortænkt. Det samme gælder for nummeret ‘Hus og bil og tv’, som på trods af hilsner til Benny Andersen og en berømt Queen-basgang, fremstår som et klichefyldt og surt opstød vendt mod den materielt orienterede verden.

Samlet set bliver det således de svage og noget neutrale numre som gør, at albummet som helhed ikke fungerer optimalt. De gode oplevelser lader vente på sig, hvilket er ærgerligt for man kan fornemme, at Konfus besidder evnen til at levere glimrende musikalske oplevelser.

Konfus. 'Konfus'. Album. Melodika/Target.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af