Salim Nourallah

4 6

Den texanske singer/songwriter med det lidet amerikansk-klingende navn, Salim Nourallah, har på sin tredje soloudgivelse helt valgt at se bort fra, at han ifølge lokal og geografisk tradition burde spille støvet americana eller country. I stedet har han valgt at indspille en række numre, der læner sig op af en klassisk amerikansk pop/rock-stil, der hverken hører til ude på de åbne vider eller inde i den hektiske storby, men som netop derfor passer ind i begge sammenhænge.

Albummet er gennemgående præget af en følelse af både underspillethed og melankoli, hvilket også passer fint til Salim Nourallahs vokal, der minder om en blanding af Pete Yorn og Jeff Tweedy fra Wilco, og dette til trods besidder langt de fleste numre både energi og drive, som er med til at gøre dem til en god oplevelse.

‘This Soft Existense’ er et af albummets smukkeste numre, som omhandler de mange små skæbner, der vandrer forvirrede rundt i denne verden, mens nummeret ‘It’s Lonely When You’re All Alone’ byder på et charmerende popnummer med det rette fængende omkvæd.

Salim Nourallah formår også at indgyde lytteren dele af både håb og tro på fremtiden på trods af, at langt de fleste tekster omhandler tunge emner som savn, adskillelse og ulykkelig kærlighed.

Salim Nourallah. 'Snowing in My Heart'. Album. Tapete/Dotshop.se.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af