SMALL

Først hed de Harmony Boys. Nu kalder de sig SMALL (ja, i versaler). Og begge navne beskriver egentlig lyden på debut-ep’en meget godt. For den drømmende synth-pop er nemlig både harmonisk og minimalistisk, samtidig med at den er beundringsværdig grandios.

Så selvom fire numre og under 15 minutter ikke er meget tid til rigtigt at dykke ned i universet, så byder ep’en på en forfriskende lyd, bygget op af lette beats, masser af keyboards og synth og så Andreas Asinghs fjerlette falsetvokal. Som Nordstrøm, men med dybde og sjæl.

Mens åbneren ‘Holy Cow’, der i en tidligere version havde storhedsdage på Det Elektriske Barometer, også sender tankerne tilbage til Rocazino, så er resten af ep’en lidt luftigere i sangstrukturerne, og det er egentlig svært at pege på deciderede favoritter, da numrene deler shoegazer-fornemmelser og rammer de gode underspillede melodier.

Så selvom synth-pop-entusiaster i Danmark sikkert ville kunne stuves sammen i et lille køkken, lover SMALL godt for genrens fremfærd herhjemme. For mon ikke deres fine melodier nok skal lokke andre til køkkenfesten? I så fald kan de også glæde sig til marts næste år, hvor SMALL’s debutalbum forventes klart. Vi bestiller allerede håndværkerne.

SMALL. 'Someone'. Ep. Homeland Tunes/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af