CocoRosie – lidt rutinepræget

Det er svært ikke at dagdrømme sig til en helt anden virkelighed i selskab med de to søstre Bianca og Sierra Casady. Som CocoRosie var de tirsdag aften atter i byen, kun få måneder efter sidste besøg, og et fyldt Store Vega viste, at København endelig har taget de to Pippi Langstrømpe-glade søstre til sig.

»I once fell in love with you / Just because the sky turned from grey into blue«, sang storesøster Bianca siddende med akustisk guitar i hånden og en vanvittig præcis human beatbox i ryggen. Der er altid håb, strålede ud af ansigtet på den underskønne operasangerinde, imens hun sang ‘Good Friday’ fra debutalbummet, ‘La Maison de Mon Rêve’.

Siden det tredje, og noget skuffende album, ‘The Adventures of Ghosthorse and Stillborn’, udkom i foråret, er det gået stærkt for Casady-søstrene. Succesen betyder udsolgte storkoncerter som den naturlige udløber. Og det kunne mærkes på aftenens optræden, der i lange passager virkede lidt for rutinepræget frem for kaotisk og søgende, som det var tilfældet med de to vidunderlige koncerter på Lille Vega i 2003 og 2005.

De magiske øjeblikke overrumplede selvfølgelig også med indlevende udgaver af ‘Beautiful Boys’, ‘Noah’s Ark’ og en sprudlende levering af ‘Japan’ til festsang gennem hele salen. Og lillesøster Sierras smag for hiphop kunne mærkes tydeligere end nogensinde, når hun halvvejs sang og rappede til skramlende electronica, opera og singer/songwriter-musik. Alligevel virkede hun fraværende, selvom storesøsteren hoppede og dansede rundt som en sukkermættet Pippi Langstrømpe. Det blev derfor aldrig til den inderlige fest, CocoRosie tidligere har præsteret.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af