Twins Twins

4 6

Twins Twins’ vej til disse spalter er tekstbogseksemplet på et dansk upcomingband med vind i sejlene. Fra Soundvenue Selected og spilletid på Det Elektriske Barometer, over en omfattende Danmarksturné med Figurines til en kontrakt med Morningside Records. Ikke dårligt for et band, der slog deres første guitarakkorder an sammen for blot to år siden.

Nu er de så klar til at tage det til næste niveau med ep’en ‘Five Songs’, der byder på to nye skæringer samt tre genindspilninger. Den skeptiske lytter vil nok indvende, at bandets retroklingende indierock er lige vel tidstypisk, og vel er deres lyd meget oppe i tiden, men samtidig gør bandets latente forkærlighed for noget så umoderne som amerikansk ‘heartland rock’, at de skiller sig ud fra beslægtede navne som eksempelvis Lily Electric. Specielt forsanger Theis Ørntoft har en fantastisk vokal, der sender tankerne i retning af Tom Petty og tidlig Bob Dylan. På en god måde vel at mærke. Og sange som ‘Strawberry Wine’, ‘Forget Our Graves’ og ‘Fiona’ burde med deres smittende melodier og drive kunne sikre bandet et hit eller to, også uden for Barometer-segmentet.

Twins Twins udviser på disse fem sange en imponerende evne til at glide sømløst fra det ene velkomponerede og intelligente stykke til det andet uden at tabe melodien og umiddelbarheden af syne. Det er pokkers iørefaldende, forbandet medrivende og viser med al tydelighed, at medvinden har været fuldt fortjent.

Twins Twins. 'Five Songs'. Ep. Morningside/Playground.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af