My Life: Oh Land

Efter at have imponeret herhjemme med sin debut ‘Fauna’ udsendt under aliasset Oh Land er Nanna Øland Fabricius nu fløjet til udlandet med en international kontrakt i lommen. Læs om hendes seneste oplevelser her.

Det bedste album lige nu?
‘Devotion’ med Beach House. Jeg elsker, når musik formår at være ekstremt melankolsk og opløftende samtidigt… Jeg får sådan en følelse af håb, når jeg lytter til denne plade.

Dit yndlingsnummer lige nu?
‘Sleepyhead’ med Passion Pit. Det lyder virkeligt anderledes. Jeg elsker den der high pitched lyd med klokkerne og kombinationen af en meget rocket vokal og askepot-musekor… Kontrasten mellem alle lydene, der peger i vidt forskellige ekstreme retninger, er virkeligt raffineret.

Hvad er din nye yndlingskunstner?
Tony Oursler. Jeg så nogle af hans installationer på Aros, mens der var Spot Festival. De rykker ved ens virkelighedsfornemmelse, og selvom de kan virke lidt fjollede, bliver de ikke useriøse af den grund… Og så er de virkeligt lavet med et kræsent øje.

Din sidste store koncertoplevelse?
Beach House, SXSW Austin . Det var stort set den eneste fulde koncert, jeg rigtig fik set under festivalen, men den gjorde det ud for 100. Der var fuldstændig pakket med solssvimle folk, der stod helt stille og lod sig hypnotisere af hendes seje, blide tømmermandsstemme…

Hvor gik din sidste rejse hen?
London for at skrive ny musik. Energien i London er inspirerende, og så elsker jeg, at der, hvert andet sted man ser, står noget med ‘Royal’.

Årets bedste køb?
En rosa-indprægneret lædernotesbog med bladguldbelagte sider fra Liberty. Jeg elsker at skrive i den, fordi den giver mig sådan en højtidelig følelse af at forevige ting i den, fordi den ser så tidsløs ud.

Hvor har du sidst købt tøj?
Topshop i London. Det er verdens bedste tøjbutik. Simpelt.


Hvilken ny film vil du anbefale andre at se?
Jeg er kæmpe Jim Carrey-fan. Jeg kan ikke lade være med at grine, bare jeg tænker på ham, så jeg bliver nødt til at sige ‘The Yes Man’. Jeg overgiver mig totalt til plathederne, og det er virkelig sjovt!

Hvilken bog har du sidst læst?
‘Master Handbook of Acoustics’. Der står alt fra ørets anatomi til luftmolekyler og psykoakustik. Det er meget sjovere, end det lyder, og skrevet i et sprog, hvor man sagtens kan være med!

Hvad var dit sidste gode måltid?
Min kæreste lavede svinekoteletter til mig, og selvom jeg slet ikke spiser svin, var det bare den bedste middag, fordi den var lavet med kærlighed.

Hvilken hjemmeside har sidst udvidet din horisont?
Spotify . Man kan lytte til – ikke downloade – al musik, også alt det nyeste. Det er sindssygt smart, når man lige hurtigt skal høre noget og ikke lige har tid til at gå pladesamlingen igennem, eller hvis man skal tjekke noget nyt ud, inden man selvfølgelig køber det (-:

Hvem ser du mest op til?
Jeg ser op til mange mennesker. Jeg tror ikke, der er nogen, jeg ser mest op til. Det skulle lige være min kæreste, fordi han er så høj…

Dit stamsted?
Enghaven. Det er en meget afslappet lille have, hvor jeg ofte nyder at spise medbragt mad, mens jeg kigger på Københavns grønneste springvand!

Din sidste gode gerning?
En meget fin æske chokolade til min mor. Selv indpakningen er lige til at spise med guldtryk og silkepapir. Men jeg er kommet til at spise halvdelen selv… gælder det så?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af