Oh No Ono – lidt for sikkert

Oh No Ono er et af Danmarks mest interessante bands, og på en ep og to album har de fremvist en kreativ formkurve, der har været uhørt opadgående. Den foreløbige kulmination har været dette års album ‘Eggs’, hvor deres hurtige powerpop er blevet afløst af storladen og syret retrorock på et imponerende kreativt svendestykke.

Koncerten startede solidt og energisk med en kraftig overvægt af nye numre. Skillepunktet kom, da den ekstremt velspillende bassist Nis Svoldgård annoncerede, at de ville spille et nummer, de aldrig havde spillet live før. Det viste sig at være et cover af Radioheads ‘Weird Fishes/Arpeggi’. Onos version var ikke bare modig men også vellykket med en synkoperet rytmesektion og smuk støjende slutning, hvor Aske Zidore foldede sin skønne og sørgmodige stemme ud.

Herefter klingede deres egne numre anderledes. I forhold til covernummerets inderlige nødvendighed virkede flere af de nye numre fortænkte. Bandet havde for et øjeblik været uden for deres sikkerhedszone, hvilket man kom til at savne. Ikke engang den vidunderlige single ‘Internet Warrior’ kunne afhjælpe en følelse af uforløsthed. Der er altså stadig plads til, at onoernes kreative formkurve kan fortsætte opad.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af