Method Man – få vækkelser ved delvis gøglermesse

Lad os for god ordens skyld starte med at konstatere, at forhåndsforhåbningerne til min første oplevelse med Mr. Meth i levende live på trods af en levende og energisk koncert ikke blev indfriet. Nuvel, forventningerne var også opbygget siden den nu klassiske skæring ‘Method Man’ dukkede op på Yo! MTV Raps tilbage i ’93, men forrygende præstationer på det seneste Raekwon-udspil og udsigt til et kommende album fra trioen Ghostface, Raekwon og Method Man gjorde, at der var udsigt til mere end et nostalgitrip.

Rapperens pulsniveau må have ligget langt over gennemsnittet for hiphop-artister, for der var absolut intet at brokke sig over i forhold til den energi og det humør, der blev lagt for dagen af den charmerende spradebasse med det hæse flow. Desværre kneb det gevaldigt med at holde fokus på det, vi egentligt var kommet efter: Rappen. For Method Man er en verdensklasse-rapper, og det var kun med til at øge bitterheden, at han i korte magiske momenter beviste, at han uden problemer kan overføre gennemslagskraften fra indspilningerne til scenen.

I stedet fik vi dans, stagediving, ‘jeg-kan-gå-på-jeres-hænder’-leg, kasketafprøvning og et par kærlige hyldester til afdøde kolleger, hvilket inkluderede hele tre Ol’ Dirty Bastard-numre. Alt sammen kogt ned til knap 45 minutters show. Det er hiphop, jeg ved det godt – men det er altså svært at fingre andre genrer, hvor publikum ville være tilfredse med at betale 300 kroner for så lidt.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af