Akron Family

Med fire album i ryggen må man om nogen sige, at drengene fra Akron/Family er ved at være nogle af Brooklyns erfarne drenge, men heldigvis har de ni år på bagen ikke fået dem til at læne sig tilbage. Med en sjælden set fandenivoldskhed blæser amerikanerne på struktur og regler – med stor succes!

Først får man hamret fuzzguitar og distortede trommer i fjæset, dernæst tager de plejende én i hånden med autentisk akustisk vellyd og vokalharmonier så fine, at Brian Wilson ville være stolt af sine unge protegéer. Senere forføres der med en kombination af xylofon, spilledåse og mandolin, før man igen får sit hoved blæst igennem af endnu en omgang ’hammer-på-alt’-trommer og støjende guitar.

Stemningsfulde ‘Islands’ går fra distante synthflader og stammetrommer til sandt folkcrooneri i bedste Fleet Foxes-stil. ‘So It Goes’ er en lektion i 60’er-rock, og senere er ‘Fuji 1 (Global Dub)’ en glimrende anledning til at glemme alt om en moderne selviscenesættende overskudsagtig livstil, smide kludene og skråle som de primater, vi alle er.

Bundniveauet er fantastisk højt, og det er, når de komplekse kompositioner smelter sammen med de simple, men smukke melodier, at dette album har succesopskriften klar til tonsvis af flere udgivelser. Tag mig med i familien!

Akron Family. 'S/T II: The Cosmic Birth and Journey of Shinju TNT'. Album. Dead Oceans/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af