M83

Læs også: Lyt til hele albummet HER

22 sange, fordelt på 73 minutter og to skiver. Det meget længe ventede udspil fra den uforlignelige franske popsmed Anthony Gonzalez er simpelthen noget så old school som et dobbeltalbum.

Tre og et halvt er der gået siden ‘Saturdays=Youth’ blev udgivet, og den vanen tro kæmpe mængde musik fra Gonzalez’ hånd, berettiger den lange ventetid. Men formatet forvirrer – ‘Hurry Up, We’re Dreaming’ er ekstremt inkohærent, og som helhed virker udspillet som en stor og fed, fransk fuckfinger til albumformatet, mens der samtidig gives thumbs up til shuffle- og zapperkultur. Hvorfor man så overhovedet laver et album, endsige et dobbeltalbum, giver ingen mening.

Men fred være med det, for med ‘Hurry Up, We’re Dreaming’ har franskmanden har lavet en høj bunke af de mest velproducerede og vellydende, fuldstændigt fantastiske over-the-top electropopsingler, der er hørt i mange år. Med en kraftfuld snert af den skurrende og hvinende shoegaze, indeholder dette M83-udspil den ene mere fist pump-indbydende og medrivende, episke skæring efter den anden, brudt op ad små (næsten) instrumentale stykker.

Underforstået, så gør musikken sig bedst, hvis man klipper det op i singler, og ikke bryder sit hoved med at en fange en større mening med popgalskaben. Så derfor, absolutte(!) must haves til iPod-playlisten: ‘Midnight City’, ‘Reunion’, ‘Reconte-Moi Une Historie’, ‘Claudia Lewis’, ‘The Bright Flash’, ‘OK Pal’, ‘Steve McQueen’ og ‘New Map’. Fabelagtigt!

M83. 'Hurry Up, We're Dreaming'. Album. Mute/Playground.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af