Hooray For Earth – indhyllet i larmende tåge

Med kun få timer tilbage af den officielle sommer sørgede Hooray For Earth for at fejre Jorden blandt flerfarvede leggings og artwork, der kunne ligne forvoksede Zarah Voigt-øreringe.

Nodestativerne havde de ladet blive hjemme, så guitar, bas, keyboard og trommer fik, hvad menneskene bag mente var passende for dagen. Og det var ikke så lidt, skal det siges. Særligt trommerne fik så gedigne tæsk, at skindet var ved at give efter, mens de i alt ti strenge på scenen sørgede for, at trommehinderne fik samme hårde behandling.

Tågen af kraftudladninger mødte publikum allerede fra åbneren ’Sails’ og fortsatte ufortrødent med at forsøge at overmale 80’er-farverne på den synthpoppede ’Bring Us Closer Together’. Det lykkedes heldigvis ikke, og det hårdere udtryk fik i stedet løftet nummeret fra pladen og kastet det ud over publikum. I det hele taget blev den tykke syretåge ved med at ligge over koncerten, og alle numre fik således nye ham i forhold til originalerne.

Udtrykket var befriende uperfekt, og selv om energi og lydniveau for det meste klædte koncerten, fik det særligt på ’No Love’ overrumplet Noel Heroux’ vokal, og som koncerten skred frem, blev den larmende tåge derfor lidt for meget. Heldigvis fik ’Black Trees’ mod slut det meste af disen til at lette, og det forvandlede afslutningsnummeret til en drømmetur ud i længselsfulde sommerminder, inden kalenderen fik lov at rive det sidste augustblad af.

Koncert. Trailerpark Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af