Tina Dickow

3 6

Sidste efterår rykkede den nu 34-årige Tina Dickow for alvor teltpløkkerne op og flyttede til Island med sin musikerkæreste Helgi Jónsson. Og i juli blev den askeblonde singer/songwriter mor for første gang.

Den nyfundne tilværelse med mand, hus og barn kan virkelig høres på ’Where Do You Go to Disappear?’, hvor sangerinden fra Åbyhøj for alvor kaster betegnelsen som provinspæn og uskyldig lillepige af sig og i stedet står frem som en voksen, selvsikker, rolig og – skal man dømme ud fra helhedsudtrykket – lykkelig kvinde.


Poplyden er stadig helstøbt veludført med stort anlagte strygerarrangementer, tindrende klavereskapader, kraftfuldt buldrende trommer og selvfølgelig denakustiske guitar, der altid har været hendes stærkeste våben. Dickows stemme er forsat også dyb og klangfuld. Men selv om formlen er den samme som tidligere, er det alligevel som om, at Dickow, der ellers er kendt for sine eminente sangskrivertalenter, har fået sat sig lidt for mageligt til rette i den lune voksentilværelse. Godt pakket ind i islændersweateren og med de smukke naturlandskaber udenfor til at dysse hende ind i søvnig passivitet.

Numre som den opløftende titelmelodi og den overraskende uptempo-dansable ’You Wanna Teach Me to Dance?’ stikker ud som gode popsange, men overordnet set accelererer den nybagte mors nyeste album aldrig op i gear. I stedet flader det ud, uvedkommende og veltilpasset, og ender som et lige lovligt gråmeleret og forglemmeligt bekendtskab.

Tina Dickow. '’Where Do You Go to Disappear?’'. Album. A:larm.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af