Palma Violets – kaotisk påskebal

At tale om britisk rocks genopstandelse er nok at drive påske-metaforikken lidt for langt, men for enhver med hang til flabet britisk bøllerock var søndag aften en kærkommen og livsbekræftende oplevelse.

Amager Bios lillebror, Beta, var fyldt til randen med forventningsfulde gæster, der var kommet for at se de hypede knægte fra Lambeth i London, og de blev ikke skuffede. Ligesom forbillederne i The Libertines formår Palma Violets at kombinere deres kaotiske garagerock med melodiøse perler – i særdeleshed selvfølgelig hittet ’Best of Friends’, der resulterede i en heftig gang moshing og et gulv der gyngede lystigt.

Live er Palma Violets lige den tand mere sløsede og vilde end på plade, og orgellyden, der til tider giver dem et The Walkmen-agtigt præg, havde en svær opgave med at hamle op med de punkede guitarudladninger.

Læs anmeldelse: Palma Violets ‘180’

De unge briter har ikke ligefrem posen fyldt med rockklassikere in spe – kun ’Last of the Summer Wine’ og ’Step Up For The Cool Cats’ lever op til førnævnte hit – men deres energi, deres uprætentiøse men charmerende attitude og ikke mindst den lethed, med hvilken de fik Betas publikum til at slippe hæmningerne tegner særdeles godt.

Og så kan man jo kun elske sådan en gruppe engelske ungdomssvin, der tydeligvis har deres livs fest i øjeblikket – en fest der kulminerede, da deres godt beduggede merchandise-sælger Harry Violent steg op fra gulvet, hvor han havde ageret højlydt hypeman og skrålede med på ekstranummeret. Så blev det sgu påske på Amager!

Koncert. Beta.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af