Lulu Rouge – technofest på en branchefestival

Lulu Rouge – technofest på en branchefestival
Foto: Lucas Adler

Spot Festival er en løjerlig begivenhed, særligt hvis man skal til technokoncert. Det er en branchefestival – uden knuste ølkrus og med meget lidt scenetid til kunstnerne. Så hvor man ellers vil kunne opleve Lulu Rouge give timelange dj-sets, var de her klemt ind mellem kollegaerne i det stramme program.

Ikke siden 2010 har Lulu Rouge givet koncert. T.O.M. og Buda er ellers blandt vores lille riges mere efterspurgte dj’s, og det var til at mærke, da publikum havde stimlet sig sammen foran scenen i de meget lidt charmerende omgivelser i Scandinavian Congress Center: De glædede sig til gensynet.

Og længslen blev imødekommet. Det var herligt at se spilleglæden på scenen, hvor der indimellem de hårdtslående numre blev skålet til publikum, alt imens forskellige gæster svajede til og fra mikrofonen forrest på scenen. Blandt andre en vanligt karismatisk Mikael Simpson, der stønnede med på ‘Bless You’, samt Asbjørn (billedet), der lægger vokal til flere numre på duoens nye album ’The Song Is in the Drum’.

Læs live-anmeldelse: Synd & Skam på Spot Festival

Hvis omgivelserne ikke var gavmilde, så var lydmændene det. Trommerne havde fået noget seriøs mikrofon, og hvert anslag var som en hammer i brystet, som man ellers godt kan savne til elektroniske koncerter. Generelt var lyden overraskende skarp.

Efter knap tre kvarter var det så ud. Desværre, for her var publikum ellers blevet banket varme og  stod og vippede taktfast med på de dubbede beats.

Koncert. SCC That, Spot Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af