TopGunn

Fest, lir, damer, blær og masser af røv. Det er fedt at være 21 år ifølge TopGunn.

Du kender ham fra Cheff Records og måske som Shaq Boosie, under hvilket alias Oliver fra Nørrebro sendte en ep på gaden tilbage i 2011. Som TopGunn har han selv stået for samtlige aspekter af sin fuldlængdedebut, der netop er en art hedonistisk konceptalbum om det at være 21, ikke tænke for meget over livets skyggesider og bare nyde ungdommens goder.

Som producer har han blandt andet stået bag Klumbens ’Faxe Kondi’, og man mærker fra start TopGunns sans for dancehall-baskende ørehængere. Fra den guitarkække bagdelshyldest ’Tilbud’ over den pumpende og selvforherligende ’Får dig høj’ til den rygradsopfordrende ’Hold ud’, hvis iltre keyboard bobber derudaf med en veloplagt Raske Penge som gæst på linjer som »men hvis du har et lortejob, skal du si’ op / for hold ud er ik’ at holde mund når du får nok«.

Læs også: Se videoen til ‘Tilbud’

Sidstnævnte desuden med et friskt enkelt budskab, der til gengæld udstiller den småbanale tone i resten af tekstuniversets fokus på sex og druk. Hårdest i slutkomboen bestående af ’Hun er nice’ og ’Liderlig’, der handler om udbasunerede lyster og at »knalde så at alle de kan høre«. Men her skal man så ikke glemme pladens konceptuelle udgangspunkt.

‘Døgnflue’ og ‘Bedste wine’ er således ganske uimodståelig københavner-dancehall, og albummet kommer med garanti til at agere lydtapet til en sommerfest eller to. Uanset om der står 15, 21 eller 31 år på sygesikringsbeviset.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
TopGunn. '21'. Album. Cheff Records.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af