Louis Rustum

Rustum er ikke den mest markante stemme i den danske r'n'b-bølge, men han scorer point på sin tilbageholdenhed.
Louis Rustum

Louis Rustums nye ep kommer på et ret så perfekt tidspunkt. Hans Hukaos-crew har gennem længere tid skabt opmærksomhed med deres unge, originale lyd, der blander hiphop og r’n’b, og over sommeren har en lang række koncerter lagt grunden for et bredere gennembrud. Men faktisk er det lidt spøjst, at det lige er Rustum, der nu står for den højst profilerede udgivelse fra det her miljø, for ved første øjekast er han ikke dets mest umiddelbart fængende stemme.

For mens Karl William eller Lord Siva (fra Hvadevigt-slænget) besynger natten og rusen med en The Weeknd-agtig intensitet, er Rustums musik blødere og mere dvælende. Hvis man skal sammenligne med de amerikanske forbilleder, lyder han mere som Frank Ocean, når han er mest henkastet, eller som Kendrick Lamar, når han er mest melodisk.

Men mens andre navne overbeviser gennem intensitet, er Rustums debut-ep frem for alt elegant og stilsikker: Det fantastiske omkvæd på ’Not Impressed’ er blødt som en babykind, og Rustum forstår at levere linjer som »irresistible when you bite your lips / and you know how to excite the lense« henkastet og observerende, som om han betragter det, der foregår,  gennem røgskyer og med mild interesse.

Man siger, at de bedste dj’s aldrig hengiver sig helt til festen. Og sådan er det faktisk også lidt med Louis Rustums musik – andre udtrykker måske natten og rusen med støre intensitet, men Rustum har skabt et helt unikt udtryk ved aldrig at give sig helt hen.

Læs også: 10 skæve spørgsmål til Louis Rustum fra Hukaos

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Louis Rustum. 'Tomorrowtonite'. Ep. Hukaos.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af