Schultz and Forever ‘Broadcast Dynamics’

4 6
Jonathan Schultz skrøbelige folk-udtryk er blevet skiftet ud med sin diametrale modsætning.
Schultz and Forever ‘Broadcast Dynamics’

Allerede da ‘P.O.V.’ fra denne ep ramte os for lidt over et halvt år siden, stod det klart, at Jonathan Schultz havde undergået et dramatisk hamskifte i forhold til sine to første ep’er, der primært udstillede ynglingen i en folk’et optik, der for kassetænkende anmeldere kunne slå ham i hartkorn med folk som The New Spring eller Neil Halstead.

‘Broadcast Dynamics’ cementerer i sin helhed, at Schultz and Forever har foretaget et kunstnerisk kvantespring på ganske kort tid. På sin vis synd, fordi Schultz’ klare, skrøbelige og fintmaskede folk-udtryk faktisk lød mere end rigeligt flyvefærdigt allerede med forgængeren ‘Céline’, men også spændende, fordi hans nye, synthhjulpne lyd på mange måder udgør en diametral modsætning i al sin mangelagede, blødt fjerboapjuskede og lyserødt psykedeliske pragt.

Med singlen ‘Silvia’ og ‘Make Up Your Mind’ nærmer han sig Connan Mockasins smålumre enemærker, men aldrig i kriminel grad. For selv om hans nasale, smægtende vokaler og nærmest overmodige triller på guitaren deler visse lighedstegn med kollegaen fra den anden side af jordkloden, står disse numre i kontrast til den føromtalte, svimlende ‘P.O.V.’ samt den sprudlende ‘At Times’, der begge er i helt andre boldgader.

De forsigtige forskræp om ‘Broadcast Dynamics’ snakkede om et egentligt debutalbum, men den afsnuppede ep, vi har mellem hænderne her, tyder altså på, at rejsen ikke er slut endnu. En dagdrøm undervejs på turen fremfor et fremtidigt fast ståsted, altså. Men for dem, der hænger på, er selve rejsen i sig selv heldigvis interessant.

Læs også: Schultz and Forever tager på turné i oktober og november

Schultz and Forever ‘Broadcast Dynamics’. 'Broadcast Dynamics'. Ep. Playground.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af