26 nye navne: Spot afslører stærk pakke til årets festival

26 nye navne: Spot afslører stærk pakke til årets festival

Spot Festival er et godt sted at starte, hvis man opleve en stor del af den spirende danske musikscene vise deres værd på en scene. Festivalen foregår som altid i Aarhus, i 2015 den 1.-2. maj, og for at skyde det nye år i gang er hele 26 navne blevet tilføjet programmet.

Her gemmer sig masser af stærke navne: Blandt andet Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvads producertrio AV AV AV og hiphop-trioen Benal, der i december afsluttede deres ep-trilogi med højdepunktet ‘Hvad med nu’. Hertil også navne som Ena, Asbjørn og Baby In Vain, som man kan håbe tropper op med nyt materiale. Se alle navnene forneden.

Læs også:  Fem højdepunkter på Spot Festival 2014 – og et enkelt lavpunkt

Asbjørn
AV AV AV
Baby In Vain
Benal
BUDTZ
Chinah
Ena
Fae
First Hate
For Akia
Kvindebandet
Lowly
Mendoza
Nils Gröndahl
Noah Kin
Riddarna
Samaris
Skammens Vogn
Skinz
Slaughter Beach
SVIN
Sweet Jesus 17
The Entrepreneurs
The Wands
Tidlige Armbånd
Unkwon

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af