Caribou deler personligt mixtape – på 1000 sange

Caribou deler personligt mixtape – på 1000 sange

Canadiske Dan Snaith, bedre kendt som Caribou, har sammensat ‘The Longest Mixtape’ som en tak til sine fans. Navnet holder hvad det lover, for mixtapet er nemlig på intet mindre end 1000 sange! Caribou har de seneste år haft stor succes med sine skæve housetoner, og det hele kulminerede sidste år med det flotte album ‘Our Love‘.

‘The Longest Mixtape’ er sat sammen af sange, som har betydet noget for Snaith gennem hans liv. Der er ikke noget Caribou-materiale på mixtapet, men det indeholder numre fra folk som Kanye West, Nina Simone og Kraftwerk og mange mange flere. Det er Dan Snaiths ønske, at mixtapet bliver hørt på shuffle, da alle sange betyder lige meget for ham og rækkefølgen ikke er vigtig.

Du kan læse en personlige meddelelse fra Dan Snaith nedenfor og ellers gå i krig via Youtube-playeren.

Caribou

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af