Her er ugens 10 fedeste fester

Culture Box fejrer tiårs fødselsdag, Siloen i Carlsberg Byen holder lukkefest og så er der ny klub på Bakken.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Culture Box fejrer ti år med storstilet fødselsdagsfest
Med tiden er det de færreste klubber i København der overlever mere end et par år. Culture Box har dog overvundet alle odds og kan i weekenden fejre ti års fødselsdag. Sådan en bedrift skal selvfølgelig fejres, og det bliver den i stor stil over hele weekenden. Fredag og lørdag kan man blandt andet opleve lokale dj’s som Kasper Bjørke, Ena Cosovic & Palma og Bulk-crewet, mens plakaten begge dage toppes af hver sin tyske verdensstjerne fra den elektroniske scene i form af Michael Mayer og Shed.

Culture Box 10 Years Birthday
Culture Box, København K
Læs mere om fredagens fest på Facebook
Læs mere om lørdagens fest på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny kammeratlig klub i Kødbyen
En af det elektroniske miljøs mest driftige dj’s og producere pt. er Najaaraq Vestbirk, solo under aliasset Courtesy og som en del af Apeiron Crew. Derudover er hun også festarrangør, og hendes seneste projekt er klubben Kammerat, som launcher på Bakken med russisk electropop fra NV, lokale Time Masters og Najaaraq selv back-to-back med Jeppe Willumsen.

Courtesy præsenterer: Kammerat
Fredag den 9. januar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Dist24
Et beat man kan danse til
Der er lagt i ovnen til en klassisk aften på Harvey, når ’four.to.the.floor’ løber af stablen fredag aften. Overskriften teaser subtilt med et solidt beat, man kan danse til, og musikalsk lokkes der med house og techno, serveret af velkendte venner af huset i form af Stefan Klercke, Ulrik Vincent, Kasper Melchior og Kristian Andersen.

four.on.the.floor
Fredag den 9. januar
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tomas Barfod rykker ind på Sunday
På fredag holder tøjbrandet MI-NO-RO fest på Sunday (tre år i gamet), og til det byder klubben ved Kongens Nytorv på et ret fint lineup. Med sit soloprojekt, WhoMadeWho-forpligtelser og andet godt er det efterhånden sjældent, at Tomas Barfod har tid til at dj’e i København, men fredag tager han altså pladetasken med på Sunday, hvor musikprogrammet også består af Leslie Ming, Baltzer og Joakim Skovbjerg.

Sunday: MI-NO-RO x Tomas Barfod
Fredag den 9. januar
Sunday, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Down and dirty
Er du ude efter en beskidt og sexet bytur, har festarrangørerne med det sigende navn Bump N Grind Slow Hustle Crew skræddersyet en aften til dig. Det går ned fredag på Jolene, hvor et dj-line-up bestående af Stig Rossenstand, Lil Sandberg, Chris White, B Diddy og Dolla $tein lover slow jams, fuck tunes og bangers.

Jolene x Bump N Grind Slow Hustle Crew
Fredag den 9. januar
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

Wellness
Smid julefedtet på Kolonien
And, flæskesteg, ris a la mande, konfekt – julefedtet har sat sig, og derfor er det måske en god idé at tage på Kolonien, der fredag inviterer indenfor med klubben Wellness. Dan M, Adam & Loppe og Marcus Voigt står for musikken, og så er der gratis drinks mellem 22.30-23.30.

Wellness
Fredag den 9. januar
Kolonien, København K
Læs mere om festen på Facebook

Silo
Festsilo lukker ned med manér

De sidste tre måneder har Københavns festcentrum rykket sig til en forladt silo i Carlsberg Byen, hvor en perlerække af raves har været afholdt på den autentiske industri-location. Men det har hele tiden været midlertidigt, og nu lukker og slukker SILO6 med endegyldig afslutningsfest, hvor pulten først slukkes kl. 9. Soundtracket til de sidste eskapader står Apeiron Crew, Waqar, Marc & Mikkel, David Havstein og Bent Hugo for i hovedsalen, mens der som noget særligt også afholdes en køkkenfest andetsteds i bygningen, hvor Boogie Brothers styrer trakterer med boogie og disco.

Silo6: The Last Party
Lørdag den 10. januar
Silo6, København V
Læs mere om festen på Facebook

soundvenue-whyred-mood16
Sidste nat med kliken
Adressen Store Strandstræde 14 har uden tvivl lagt lokaler til nogle af de seneste års vildeste fester – det er nemlig her de omtalte natklubber Simons, Molly og senest Bambi Club har holdt til. Nu skal matriklen dog udstykkes til butikker, hvorfor der lørdag fyres op under et mægtigt afskedsgilde med en kæmpe bunke dj’s samt brunch og nedrivningsfest.

Store Strandstræde 14 lukkefest
Lørdag den 10. januar
Store Strandstræde 14, København K
Læs mere om festen på Facebook

BlueVelvet
Fransk besøg i fløjlsklubben

BlueVelvet har nu huseret i de gamle TS Bar-lokaler en måneds tid, og det virker ikke til, klubben har nogen ambitioner om at skrue tempoet ned. Der er som oftest solide lokale dj’s på hver weekend, men lørdag er der fransk besøg, når Suleiman fra pladeselskabet Latency Recordings står for soundtracket sammen med Mads Bjerregaard.

BlueVelvet
Lørdag den 10. januar
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mikkel Metal til REA
Til REA er der ikke så meget pis, og på Facebook-siden for festkonceptets party #18 er der ikke listet andet end de optrædende dj’s. Hvilket sådan set også er nok, for man kan blandt andet se frem til danske Mikkel Metal og et live-set fra svenske Vittra.

REA #18
Lørdag den 10. januar
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Det skal du høre i januar: 11 spændende album til at starte året med

Læs også: 14 koncerter du skal opleve i januar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af