Her er ugens 10 fedeste fester

Dans løs til musik fra blandt andre Kenton Slash Demon, Djuna Barmes, Eloq og tyske Mike Dehnert.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tørstig torsdag
Bakkens faste torsdagsklub THRST svigter ikke i denne uge, hvor der er lagt op til en energifuld og alkoholrig ’lille fredag’. Til at ramme det rette festniveau er den elektroniske baryl Eloq nemlig hyret ind i selskab med en anden aktiv spiller i det københavnske natteliv i form af Emilie Lilja.

THRST x Eloq
Torsdag den 22 januar
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rare Nights vender tilbage med ombejlet britisk producer
Efter en lille pause er det omvandrende klubkoncept Rare Nights nu tilbage. Location er rykket til Spillestedet Stengade, hvor der fredag kommer besøg fra britiske Mumdance, som siden 2009 har delt flittigt ud af sin kantede klubmusik med udspring i grime-scenen. Sammen med rapperen Novelist er Mumdance netop nu aktuel med singlen ‘1 Sec’. Den britiske dj er dog ikke alene på plakaten, og i løbet aftenen bakkes ham op af de tre Rare Nights-dj’s Alfredo 92, Erosion Flow og Troels Hass.

Rare Nights
Fredag den 23 januar
Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook

Djuna
Klubdronnning giver maratonlektion 

Hvis man har været i bare perifær berøring med det københavnske klubmiljø de sidste ti år, kræver navnet Djuna Barnes ingen nærmere introduktion. Lad os blot slå fast, at hun med sin åbne og fordomsfri tilgang til dj-faget og genrer har været inspiration for utallige unge pladevendere. På det seneste har hun primært markeret sig som rost forfatter til romanen ’Der bor Hollywoodstjerner på vejen’, der udkom sidste år, men fredag er der mulighed for at opleve hende i sit oprindelige element, når hun giver et all night set, der vil demonstrere hendes alsidighed, på Natbar.

Natbar Live x Djuna Barnes
Fredag den 23 januar
Natbar, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tredobbelt dj-angreb
På Harvey byder fredag aften på en tredobbelt dj-sandwich af den nærende slags. Her har tre af Københavns mest populære og rutinerede navne i form af Brynjolfur, Kim Kemi og David Garset sat hinanden stævne til en god gammeldags omgang back to back to back-battle, hvor de skiftes til at vælge tracks.

Back to back på Harvey
Fredag den 23 januar
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

Kolonien
Spa-dag med sprøde toner

Det er vigtigt, at man passer på sig selv og sin krop med pleje og ikke mindst wellness. Det sørger Kolonien for med deres tilbagevendende klubaften. Lav yoga på dansegulvet eller drik en øl eller to. De musikalske massøser denne aften er dj-duoen Marc & Mikkel og Marcus Voigt.

Wellness på Kolonien #5
Fredag den 23 januar
Kolonien, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Engelsk drum’n’bass sætter gang i pumperne
På lørdag bliver tempoet for alvor skruet i vejret, når pladeselskabet Critical Music holder drum’n’bass-fest i Pumpehuset. På selskabet finder man blandt andet østrigske Mefjus, som står for noget af tidens mest friske drum’n’bass med sine minimale og stærkt komprimerede produktioner. Udover Mefjus kan du også høre d’n’b-aktørerne Kasra og Emperor, mens Beastie Respond er aftenens lokale indslag.

Drum’n’bass x Pumpehuset
Lørdag den 24. Januar
Pumpehuset, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kenton Slash Demon fester i Studiestræde
Silas Moldenhawer og Jonas Kenton, der som Kenton Slash Demon står for underholdningen på BlueVelvet på lørdag, er ikke hvem som helst. For udover at udgøre denne succesfulde producer- og dj-duo er de begge en del af et af de mest roste danske bands de senere år, When Saints Go Machine.

Blue Velvet x Kenton Slash Demon
Lørdag den 24. Januar
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Raptalent fyrer op under Rust
Klubben Flavour har for længst slået sit navn som fast leverandør af hiphopfester på Rust, og denne weekend er ingen undtagelse. Her giver den lovende rapper Felix De Luca således lørdagskoncert, mens de fast dj-hangarounds DJ Graded og Adam Naima står bag pulten. I Basement regerer Rasmus Nagy og venner denne aften.

Flavour x Felix de Luca
Lørdag den 24. Januar
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

!01
Dismantle rykker maskinerne ind på KB18

Efter sidste måneds brag af en fødselsdagsfest kommer denne aften på KB18 til at byde på intet mindre end postapokalyptisk acidfunk, når Vault-101 rykker bag pulten og trykker på knapperne. Til at lukke ned kommer BauerBunker-brødrene Lund & Rønde og spiller en omgang oldschool techno.

Diamantle presents Vault-101
Lørdag den 24. Januar

Dismantle, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk techno-label fester på Culture Box
Mike Dehnert har været foregangsmand for raw floor techno med sit pladeselskab Fachwerk i Berlin. Sammen med tyske Sascha Rydell og italienske Limo fra netop Fachwerk kommer Dehnert nu til Culture Box, der kommer til at blive blæst igennem råt for usødet.

Fachwerk with Mike Dehnert + Sascha Rydell + Limo
Lørdag den 24. Januar

Culture Box, København K 
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Vild med Mark Ronsons ‘Uptown Funk’? Få mere med de her 10 groovy mesterværker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af