Video: FKA Twigs går all in på bondage til tonerne af ‘Pendulum’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

FKA Twigs’ unikke æstetik har med tiden vist sig i fuldt flor, men den nye video til ‘LP1’-højdepunktet ‘Pendulum’ tager alligevel hendes univers til et hidtil uset stadie. Her går britiske Tahliah Barnett all in på bondage, men i en meget personlig form, hvor hendes eget hår i flere tilfælde agerer reb. Hun bliver altså fastholdt af sig selv, hvilket måske kan ses i relief til sangens udgangspunkt, hvor Twigs er indespærret af sine egne følelser i jagten på en person, der finder hende utilstrækkelig.

Det er dog kun halvdelen af videoen, og hvad der foregår senere er lidt sværere at sætte ord på, selv om der går en smule 90’er-r’n’b-video i den med animerede settings og Twigs’ patenterede dans. Videoen er desuden instrueret af Tahliah Barnett selv.

FKA Twigs fik sit helt store gennembrud i 2014, og hun var da også at finde på vores lister over årets bedste album, sange og musikvideoer.

Læs også: Derfor er vi så fascinerede af FKA Twigs

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af