Her er ugens 10 fedeste fester

Med blandt andet fredagsbar hos AIAIAI, besøg fra Berlins hellige klubkatedral og maratonsession på Natbar.

Ung Kærlighed
Kærlighedsfest på Jolene
Weekenden starter tidligt og kærligt på Jolene. Her blændes der op for endnu en omgang af klubkonceptet Ung Kærlighed, der hylder den fordomsfrie og altoverskyggende kærlighed til musikken og hinanden. De gode musikalske vibrationer spredes denne gang af Waqar, Carsten Feltman, Simon Wizansky og Glitter Boys.

Jolene x Ung Kærlighed
Torsdag den 5. februar
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

Aiaiai


Todelt releaseparty

Den danske house-duo Wilma har lige sluppet en ny ep, og det fejres med en todelt releasefest. Først er der fredagsbar fra kl. 17 i AIAIAI’s butik i Studiestræde med kølige øl og tyske Murat Tepeli (Potion, Ostgut Ton) bag pladespillerne, og kl. 23 er der efterfest på BlueVelvet, hvor Wilma og Tepeli også står bag pulten.

Wilma Release Party @ Studio A
Fredag den 6. februar
Studio A, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-legende hyldes
For beat-feinschmeckere er amerikanske J Dilla, der har arbejdet med navne som Janet Jackson, Erykah Badu, D’Angelo og Common, en af hiphoppens allerstørste producere gennem tiderne. Ulykkeligvis døde han i 2006, blot 32 år gammel, men den første weekend i februar hvert år fejres han med den internationale begivenhed ’Dilla Weekend’. På Rust sendes der fredag aften skud ud til mesteren i Basement, hvor hyldesten er lagt i hænderne på Nörrebronx Zoo, DJ Cars10, DJ Stacks og Jay Rivera. På Mainfloor underholder Nixen, John Vincent og Joakim Skovbjerg.

Rust x J Dilla Night
Fredag den 6. februar
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mikrofonkontrollører i fri leg
Fredag kan du få et skud ordekvilibrisme, når de engelsksprogede, danske rappere Felix De Luca og Niki Bernard giver dobbeltkoncert i Huset-KBH. Især sidstnævnte har fået meget omtale, efter han skrev kontrakt med L.O.C.’s label, SGMD, der sidste år udgav hans debut-ep, ’Doxy’, hvor han henter inspiration fra Kanye West og Kendrick Lamar.

Street Poets’ Night præsenterer Niki Bernard & Felix De Luca
Fredag den 6. februar
Musikcaféen, København K
Læs mere om festen på Facebook

Harvey


All-nighter på Harvey

Harvey i Kødbyen åbner igen dørene med soundtrack fra Københavns blomstrende dj-scene. Denne gang med to folk bag pulten: Det relativt ubeskrevne blad Magna og den garvede urban-dj Youss, der disker op med blandede rytmer hele natten.

Magna & Youss all night @ Harvey
Fredag den 6. februar
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook

KB18
Ungarsk sværvægter gæster Beat Me #40

Beat Me-holdet indtager igen KB18, denne gang med fest nummer 40. Konceptet er hermed et af de mest garvede i den københavnske natteliv lige nu, og for at fejre får Kødbyen besøg af  DJ Blatti, der er en af sværvægterne på den ungarske klubscene. Han bliver ledsaget af folk som Milo’s, Nobles og Clyde Drexler.

Beat Me #40
Fredag den 6. februar
KB 18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Culture Box får besøg fra Tysklands hellige klubkatedral
Berlins Berghain/Panorama Bar er en af de mest berømte og berygtede natklubber i verden. Ved siden af driver stedet også det toneangivende pladeselskab Ostgut Ton, som Culture Box har fornøjelsen af at have besøg af på månedlig basis. Denne gang bliver Black Box savet over af amerikanske Function, også kendt fra Sandwell District, og Berlins egen Norman Nodge. Her er ingen dikkedarer, techno til lukketid. I kælderen styrer dj-kollektivet Apeiron Crew løjerne, mens Johnny Fredsgaard og Curse er bag pulten i White Box.

Ostgut Ton Nach with Function + Norman Nodge
Lørdag den 7. februar
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tonser-techno og hypnotisk house
Festarrangørgruppen Reality Check Audio Platform er ifølge dem selv opstået som »modreaktion til personfiksering, høje priser, og skabelontænkning inden for elektronisk musik«. Deres modgift er at dele Stengade i to universer: Rave-stemning med tonsertechno i stueetagen og spejlkugler, velour og house på 1. sal.

RCAP Presents: Klub Format & Whorehouse Bar
Lørdag den 7. februar
Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook
BlueVelvet
Workout i fløjlsbløde omgivelser
BlueVelvet har inviteret Workout Crewet en tur bag pulten. DJ-slænget opfordrer til at lade stiletterne blive hjemme, og der er hermed lagt op til en ordentlig disco workout med svedige timer på dansegulvet.

BlueVelvet: Workout Crew
Lørdag den 7. februar
BlueVelvet, København K
Læs mere om Festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Maratonlektion 2.0 på Natbar
For to uger siden var det Djuna Barnes, der spillede et all night set på Natbar. Denne gang er det DJ T.O.M. aka ‘Kongen af Natbar’ og halvdelen af Lulu Rouge, der får lov til at køre fra start til slut.

Natbar Live x DJ T.O.M.
Lørdag den 7. februar

Natbar, København K
Læs mere om Festen på Facebook

Læs også: 20 koncerter du skal opleve i februar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af