Hør José González’ nye album ‘Vestiges & Claws’ før tid

Hør José González’ nye album ‘Vestiges & Claws’ før tid

José González’ nye album ‘Vestiges & Claws’ udkommer officielt først på mandag, men den amerikanske radiostation NPR har givet mulighed for at smuglytte før tid.

Albummet er svenskerens tredje soloalbum, men hans første i syv år, og González har optaget det hele hjemme i sit køkken i Gøteborg uden hjælp fra en producer. »Det var uden tvivl en bevidst beslutning at arbejde uden producer. Jeg ville ikke have, at det skulle være for poleret, eller alt for ‘lige i hovedet’ på lytteren. Mest af alt er det sjovt at være i total kontrol over det kunstneriske aspekt«, har han udtalt.

Inspirationen til ‘Vestiges & Claws’ har González fået fra brasilianske produktioner fra 1970’erne, amerikansk folkrock og vestafrikansk ørkenblues.

Foruden ‘Vestiges & Claws’ kan du også lytte til det nye album fra søskendegruppen Ibeyi. De to tvillinger med rødder i Afrika kombinerer på deres selvbetitlede debut deres kærlighed til hiphop, jazz og elektronisk musik.

Lyt til José González ‘Vestiges & Claws’ HER.

Lyt til Ibeyi ‘Ibeyi’ HER.

Læs også: 10 spændende album du skal høre i februar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af